Ελλάδα

Γιώργος Μαζωνάκης: Σπάνιο βίντεο με τον 18χρονο ερμηνευτή να τραγουδάει και να «μαγεύει» σε σχολική εκδήλωση το 1990

Με την χαρακτηριστική του χροιά και παρουσία καθήλωνε από μικρός τους θεατές
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανατριχίλα και θαυμασμό προκαλούσε σε όλους από μικρός ο Γιώργος Μαζωνάκης με την μοναδική φωνή του και παρουσία πάνω στη σκηνή. Βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε στα social media εμφανίζει τον αγαπημένο καλλιτέχνη πριν 36 χρόνια να ερμηνεύει με το ίδιο πάθος και επαγγελματισμό, ένα διαχρονικό κομμάτι.

Ο θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη χθες (/9/9/2026) βύθισε στη θλίψη όλη την Ελλάδα. Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ, τα τραγούδια του και η σκηνική του παρουσία θα μείνουν για πάντα στην ιστορία. Ένας καλλιτέχνης που από μικρός φαινόταν ότι θα γίνει «μεγάλος».

Το «Σαν τρελό φορτηγό» του Γιάννη Πάριου ερμήνευσε ο 18χρονος Γιώργος Μαζωνάκης σε σχολική εκδήλωση στο Λύκειό του το 1990 όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο socail media και μας πήγε πίσω, στον μικρό και από τότε ταλαντούχο επαγγελματία Γιώργο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται να ανεβαίνει στη σκηνή και με το γνωστό του χαρακτηριστικό στυλ να ερμηνεύει ένα από τα γνωστότερα τραγούδια του Γιάννη Πάριου και το κοινό να χειροκροτεί και να ζητωκραυγάζει, κάτι που κράτησε μέχρι και σήμερα, κάθε φορά που ερμήνευε πλέον ένα από τα δικά του τραγούδια.

Το απόσπασμα φαίνεται να έχει δημοσιεύσει συμμαθητής του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος συνόδευσε τη δημοσίευσή του με ένα μήνυμα, με το οποίο θέλησε να τον αποχαιρετίσει και να μοιραστεί μια ανάμνηση από τα μαθητικά τους χρόνια. Όπως έγραψε: «Γιατί εμείς, οι συμμαθητές σου, Γιώργο Μαζωνάκη, έτσι θα σε θυμόμαστε. Βίντεο από την εκδήλωση για την πενταήμερη εκδρομή του Λυκείου μας, 1990».

Στα σχόλια της δημοσίευσης χρήστες δείχνουν τον θαυμασμό τους για το μεγαλείο του Γιώργου Μαζωνάκη ο οποίος παρέμεινε μέχρι το τέλος ένας σταρ.

«Έτοιμος καλλιτέχνης από τα 17 του» και «έμπειρος επαγγελματίας ήδη», είναι κάποια από τα σχόλια που αποδυνκείουν ότι ο καλλιτέχνης γεννήθηκε για να ζήσει πάνω στη σκηνή και να ενώσει τον κόσμο με την μουσική του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο με ηλεκτρικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη: Παίρνει εξιτήριο η 62χρονη τραυματίας – Σε 3,5 ώρες χειρουργείο υποβλήθηκε η 21χρονη
Παραμένει στην Ορθοπεδική Κλινική του Παπαγεωργίου η νεαρή τραυματίας - Έχουν πάρει ήδη εξιτήριο η 50χρονη και η 17χρονη - Η περιγραφή του οδηγού του ΚΤΕΛ για τα όσα εκτυλίχθηκαν στην στάση «Καν Καν»
Το λεωφορείο που έπεσε πάνω σε στάση στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης
Μαραθώνας: Νέα αναβολή στη δίκη – Στο Δρομοκαΐτειο με εντολή εισαγγελέα η 68χρονη που έθαψε τη μητέρα της
Η κατηγορούμενη ήταν απούσα από το δικαστήριο για την υπόθεση αυτή και η δίκη αναβλήθηκε εκ νέου για τις 18 Μαΐου 2027, καθώς δεν είχε κληθεί η κόρη της και καταγγέλλουσα
Η 68χρονη γυναίκα και ο γιος της που κατηγορούνται για την υπόθεση