Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

«Η παρέα στέλνει μηνύματα ότι δεν έγινε τίποτα» – Νέες αποκαλύψεις στο Tlive για την κλωτσιά στο γατάκι στην Αιδηψό

«Η παρέα στέλνει μηνύματα ότι δεν έγινε τίποτα» – Νέες αποκαλύψεις στο Tlive για την κλωτσιά στο γατάκι στην Αιδηψό

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει έναν άνδρα με την παρέα του σε ταβέρνα στην Αιδηψό, να δελεάζει ένα γατάκι με φαγητό και στη συνέχεια να το κλωτσάει στη θάλασσα.

Το θέμα ανέδειξε η δημοσιογράφος και διευθύντρια της οργάνωσης Zero Stray Project Σταματίνα Σταματάκου ανέβασε το σοκαριστικό βίντεο στη σελίδα της στο Facebook, ενώ επικοινώνησε και με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Μου έστειλε μήνυμα ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης και όταν είδα το βίντεο έπαθα σοκ. Οι κακοποιήσεις ζώων στην Ελλάδα είναι καθημερινές και πιο φρικτές, αλλά δεν έχουμε συνηθίσει να τα αναρτούν οι ίδιοι στο ίντερνετ και το καφριλίκι να φτάνει σε τέτοιο σημείο που να γελάνε και να σπάνε πλάκα με αυτό. Έψαξα και είδα ποιοι το έκαναν, επικοινώνησα με τον κ. Θεοδωρικάκο και παρενέβη για ακόμη μια φορά. Ο υπουργός μάλιστα έχει ιδρύσει και τμήμα για την κακοποίηση των ζώων», τόνισε η Σταματίνα Σταματάκου μιλώντας στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου

Στη συνέχεια η Σταματίνα Σταματάκου έκανε αποκαλύψεις για τα συγκεκριμένα άτομα: «Η παρέα αυτή μας στέλνει συνέχεια μηνύματα και μας λένε δεν είναι έτσι και ότι δεν έγινε και τίποτα. Κορόιδεψαν έναν αδέσποτο γατάκι και εγώ από κάτω πάντως θάλασσα και όχι χαλίκια. Πάει να δελεάσει και το άλλο γατάκι και κανείς από την παρέα του δεν πάει να τον σταματήσει και όλοι γελάνε. Αν ήμουν μπροστά θα αντιδρούσα και δεν θα τον άφηνα να βγάζει stories».

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις