Ελλάδα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Νέος τριήμερος καύσωνας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Σύμφωνα με αυτό, οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής που κινούνται προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν πρόσκαιρη άνοδο της θερμοκρασίας από την Τετάρτη (14-07-2021) έως και την Παρασκευή (16-07-2021) στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι τα ηπειρωτικά και οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας και θα κυμανθούν περί τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου.

Στις νησιωτικές και παραθαλάσσιες περιοχές οι μέγιστες θερμοκρασίες θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

Ειδικότερα για την Αττική, η θερμοκρασία την Τετάρτη(14-07-2021) θα φτάσει τους 38 και την Πέμπτη(15-07-2021) και την Παρασκευή(16-07-2021) τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Η ζέστη θα υποχωρήσει σταδιακά μέσα στο Σαββατοκύριακο(17-07-2021 και 18-07-2021) στις περισσότερες περιοχές και μόνο κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμανθεί περί τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απολογήθηκαν οι 14 εκ των 22 συλληφθέντων - μελών στο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων: «Οι εταιρείες μου είναι νόμιμες» λέει ο υπαρχηγός
Οι 11 εκ των συλληφθέντων οδηγήθηκαν ενώπιων του εισαγγελέα. σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πρώτος απολογήθηκε ο 39χρονος φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων
Κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων