Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός – Καλλιάνος: Χειμώνας από την Τετάρτη – Δείτε που θα χιονίσει

Καιρός – Καλλιάνος: Χειμώνας από την Τετάρτη – Δείτε που θα χιονίσει

ΚΑΙΡΟΣ. Καλοκαιρία… τέλος από την Τετάρτη. Τι αναφέρει για το νέο κύμα κακοκαιρίας ο Γιάννης Καλλιάνος. Ο καιρός θα θυμηθεί ξανά τον… χειμώνα με ψυχρές αέριες μάζες, χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια.

ΚΑΙΡΟΣ. Η θερμή εισβολή των τελευταίων ημερών θα μας… κρατήσει συντροφιά μέχρι και αύριο, Τρίτη, καθώς από το πρωί της Τετάρτης, και τουλάχιστον για τρεις μέρες, ο καιρός θα είναι εντελώς… άλλος, άκρως χειμωνιάτικος καθώς θα επηρεαστεί από τις ψυχρές αέριες μάζες που μας έρχονται.

Στην ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος σημειώνει χαρακτηριστικά: “ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

Μην παρασύρεστε από τον ήλιο και τις σχεδόν ανοιξιάτικες συνθήκες που επικρατούν, θα επιστρέψει ο χειμώνας από την Τετάρτη στη βόρεια Ελλάδα και πολύ γρήγορα (μέχρι και το βράδυ της ίδιας μέρας) και στις υπόλοιπες κεντρικές και νότιες περιοχές της χώρας. Αναμένονται σταδιακά ενισχυμένοι βοριάδες έως και 8 μποφόρ από την Τετάρτη και έπειτα, πτώση της θερμοκρασίας κατά 13-15°C, χιονοπτώσεις στη βόρεια Ελλάδα όχι μόνο στα ορεινά και ημιορεινά αλλά και σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου.

Σε ότι αφορά στις χιονοπτώσεις από την Πέμπτη που θα απασχολήσουν κυρίως τα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, φαίνεται ότι το κρίσιμο υψόμετρο χιονοπτώσεων θα είναι ενδεικτικά τα 200-300 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Η χειμωνιάτικη αυτή κακοκαιρία θα διατηρηθεί έως και περίπου και το Σάββατο, ενώ από την Κυριακή και μετά προβλέπεται βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας.”

Δείτε την ανάρτησή του.

ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗΜην παρασύρεστε από τον ήλιο και τις σχεδόν…

Gepostet von Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ am Montag, 3. Februar 2020

Τάσος Αρνιακός: Νέο κύμα κακοκαιρίας προ των πυλών

Δείτε εδώ αναλυτικά την πρόγνωση καιρού για σήμερα από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών – meteo.gr

Ο καιρός τώρα στην Αθήνα και η πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες.

Ο καιρός τώρα στη Θεσσαλονίκη και η πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες.

Ο καιρός τώρα στην Πάτρα και η πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες.

Ο καιρός τώρα στη Λάρισα και η πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες.

Ο καιρός τώρα στη Ηράκλειο και η πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις