Ελλάδα

Καιρός – Κολυδάς: Επιτέλους φθινόπωρο, πέφτει η θερμοκρασία και έρχονται βροχές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Οκτώβρης φεύγει και φαίνεται πως παίρνει μαζί του και την καλοκαιρία. Ο καιρός αλλάζει τον Νοέμβριο, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα δώσει τη θέση του στο φθινόπωρο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (4.11.2023) ο καιρός αλλάζει και αναμένεται το πρώτο αξιόλογο σύστημα του φθινοπώρου με πολλές βροχές. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θεόδωρο Κολυδά, το φθινόπωρο επιτέλους έφτασε, ενώ σημείωσε πως για 15 μέρες αναμένονται αρκετές. 

Σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Η θερμοκρασία θα πέσει και θα επανέλθει σε επίπεδα κανονικά για την εποχή. Οι βροχές το πρώτο 15ημερο μπορεί να μην είναι πολλές, αλλά τα συστήματα που θα μας επηρεάσουν θέλουν προσοχή».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σταυρούλα Λεβεντάκη: «Φύλλο και φτερό» το σπίτι της 45χρονης στα Χανιά – Δεύτερη κατάθεση από συγγενικό πρόσωπο «κλειδί»
Οι αρχές προσπάθησαν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησε η 45χρονη μέχρι να χαθούν τα ίχνη της ενώ κάλεσαν να καταθέσει ξανά ένα άτομο από το στενό περιβάλλον της αλλά δεν πρόκειται για τον αδερφό της
Η 45χρονη που εξαφανίστηκε