Ελλάδα

Κακοκαιρία «Ελπίς» – Αττική Οδός: Ολονύχτια επιχείρηση του Στρατού για τον απεγκλωβισμό των οδηγών

Ολονύχτια θα είναι η επιχείρηση του Στρατού για τον απεγκλωβισμό των οδηγών από τα χιόνια στην Αττική Οδό.

Ο Στρατός έχει φτάσει σε όλα τα σημεία και μοιράζει τρόφιμα, νερά, κουβέρτες και με εντολές της Αστυνομίας οδηγούν τον κόσμο (όσους θέλουν) εκεί που τους λένε επι τόπου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Αστυνομία.

xioniaStratos

xioniaStratos

xioniaStratos

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα η κατάσταση ήταν η εξής:

– Έξοδος Πεντέλης (12), 2 οχήματα με 9 άτομα.

– Έξοδος Κηφισίας (11), 2 M/S 290 με 16 άτομα.

– Έξοδος, Δουκίσσης Πλακεντίας (13), 1 όχημα STAYER με 12 άτομα και 1 minibus κενό και 1 M/S 290 με 4 άτομα και τρόφιμα.

– Έξοδος Μαραθώνα (15), 1 όχημα STAYER με 21 άτομα και 1 M/S 290 με 2 άτομα και τρόφιμα, διανέμει μεταξύ Κάντζας και Μαραθώνα.

– Έξοδος Κάντζα (17), 1 όχημα STAYER με 20 άτομα και 1 όχημα STAYER με 20 άτομα που εξετράπη από την έξοδο Παιανίας (18) μετά από νέες οδηγίες.

xioniaStratos

Επιπρόσθετα, συμμετέχουν στην επιχείρηση 1 STAYER με 20 άτομα (ΕΤΑ και Ζ ΜΑΚ) και 1 MAGIRUS με 15 άτομα από 2α ΜΑΛ, τα οποία κατόπιν επικοινωνίας με ΕΣΚΕΔΙΚ θα μεταβούν στην έξοδο Δουκίσσης Πλακεντίας (13) και έξοδο Μαραθώνα (15) αντίστοιχα.

Στη “μάχη” και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των οδηγών από την Αττική Οδό συμμετέχει και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία δρομολογεί άμεσα ένα συρμό χωριητικότητας 300 θέσεων στον Προαστιακό, ώστε να μεταφέρει με ασφάλεια τον κόσμο σε προστατευμένο περιβάλλον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Το πόρισμα του ΕΜΠ για τα αίτια της διάβρωσης του υπόγειου σωλήνα από όπου διέρρευσε το προπάνιο και έγινε η έκρηξη
Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου παραμένει προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν άλλα δύο στελέχη της εταιρείας
Το εργοστάσιο της Βιολάντα μετά τη φονική έκρηξη
Σαρώνει η κακοκαιρία Erminio: Δύο περιοχές σε κόκκινο συναγερμό, μέχρι πότε θα διαρκέσει η σκόνη
Συνεχίζεται και την Πέμπτη η κακοκαιρία με έντονες βροχές και ισχυρές καταιγίδες στα περισσότερα τμήματα της χώρας, ισχυρούς ανέμους και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, έως 7 μποφόρ, στο Αιγαίο
Αφρικανική σκόνη
Μέγα Σπήλαιο Καλαβρύτων: Δεν έπεισαν τον ανακριτή και επέστρεψαν στη φυλακή ο ηγούμενος και ο μοναχός
Στις έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας είχαν βρεθεί, μεταξύ άλλων., 264 αρχαία νομίσματα, 14 βυζαντινές εικόνες, δύο Ιερά Ευαγγέλια και ένα εκκλησιαστικό βιβλίο του 18ου αιώνα
Υπόθεση αρχαιοκαπηλίας στο Μέγα Σπήλαιο Καλαβρύτων