Ελλάδα

Κέρκυρα: Ένας 42χρονος αστυνομικός συνελήφθη για ενδοοικογενειακή απειλή

Ξεκινούν και οι προβλεπόμενες εσωτερικές πειθαρχικές διαδικασίες από την ΕΛΑΣ, ενώ του αφαιρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο

Για ενδοοικογενειακή απειλή συνελήφθη την Δευτέρα (24/03/2025) ένας 42χρονος αστυνομικός στην Κέρκυρα μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 42χρονος αστυνομικός στην Κέρκυρα απειλούσε και εξύβριζε συστηματικά τη νεαρή γυναίκα, η οποία έκανε την Κυριακή καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός απείλησε την Κυριακή (23/03/2025) την νεαρή γυναίκα στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της και εκείνη αμέσως μετά πήγε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης της Κέρκυρας και τον κατήγγειλε.

Το πρωί της Δευτέρας (24/03/2025) ο αστυνομικός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε σε δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου για την Τετάρτη (26/03/2025) ενώ μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Παράλληλα ξεκινούν και οι προβλεπόμενες εσωτερικές πειθαρχικές διαδικασίες από την ΕΛΑΣ, ενώ του αφαιρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο ΝΙΜΤΣ η γυναίκα που τραυματίστηκε από την πτώση του δέντρου στην Αθήνα - «Νομίζαμε πως πέθανε, έβγαζε αίμα από το στόμα»
«Πριν από έναν μήνα είχε πέσει ένα κλαρί και πήγε να πετύχει δύο τουρίστες, είχαν ειδοποιηθεί οι αρμόδιοι αλλά κανείς δεν είχε κάνει κάτι», λέει στο newsit.gr επιχειρηματίας της περιοχής. «Το δέντρο έπεσε λόγω ισχυρών ανέμων» απαντά ο δήμος Αθηναίων
Πτώση δέντρου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης
12
Κατερίνη: Χειροπέδες σε εφοριακό για υπόθεση χρηματισμού – Ζήτησε «φακελάκι» για να ακυρώσει έλεγχο
Στα χέρια της Αστυνομίας εφοριακός που κατηγορείται ότι ζήτησε και παρέλαβε προσημειωμένο χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ από επαγγελματία για να ματαιώσει φορολογικό έλεγχο
Περιπολικό 1