Ελλάδα

Κοζάνη: Αρκούδα διασχίζει κολυμπώντας την λίμνη Πολυφύτου

Η όλη διαδρομή που έκανε η αρκούδα απο το ένα σημείο στο άλλο της λίμνης είναι μια απόσταση τουλάχιστον 2,5 χλμ.

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας ψαράς, ο οποίος κατέγραψε μια αρκούδα να διασχίζει κολυμπώντας τα νερά της λίμνης Πολυφύτου.

Η αρκούδα κολυμπούσε άνετη μέσα στα νερά της λίμνης παρά το γεγονός ότι κοντά της ήταν μια βάρκα με ανθρώπους και την παρακολουθούσε.

Η μεγαλόσωμη αρκούδα άρχισε να κολυμπά από την πλευρά του χωριού Κρανίδια Σερβίων προς την απέναντι όχθη της λίμνης που είναι το χωριό Καισαρειά Κοζάνης.

Το βίντεο τράβηξε ο νεαρός ψαράς Θανάσης Γκαμπούρας ενώ πήγαινε να ρίξει τα δίχτυα του.

Μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο Θανάσης Γκαμπούρας δήλωσε ότι παρέμεινε στο σημείο της λίμνης και παρακολούθησε από απόσταση την πορεία του ζώου προκειμένου να μην το τρομάξει μέχρι να περάσει στην απέναντι όχθη. Η όλη διαδρομή που έκανε η αρκούδα από το ένα σημείο στο άλλο της λίμνης είναι μια απόσταση τουλάχιστον 2,5 χλμ.

 

Από το βίντεο φαίνεται ότι το ζώο είναι αρκετά μεγάλο και δεν φέρει κάποιο τραυματισμό. Ο νεαρός ψαράς ανέφερε ότι πρώτη φορά βλέπει αρκούδα να διασχίζει τα νερά της λίμνης αν και στο παρελθόν έχει δει αρκετές φορές αγριογούρουνα να την διασχίζουν από την μία όχθη στην άλλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σήμερα η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκαν παιδιά σε οικοδομή στην Πεύκη
Αποκλεισμένη η περιοχή - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς
Οβίδα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Πεύκη
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες