Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξεμπερδέψτε τώρα με την υγρασία και εξοικονομήστε ενέργεια!

Ξεμπερδέψτε τώρα με την υγρασία και εξοικονομήστε ενέργεια!

Αν την ψάχνατε… μόλις τη βρήκατε!

Άτιμο πράγμα η υγρασία. Ειδικά όταν μπαίνεις σε ένα καινούργιο σπίτι. Και ειδικά αν είναι χειμώνας.

Γιατί, πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι, πως είναι πολύ σοβαρό, πολύ σημαντικό το να γυρνάς στο σπίτι, εκεί όπου περιμένεις να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις και αυτή η βαριά ατμόσφαιρα από την υγρασία να μη σε αφήνει.

Είναι πολύ βασικό για τη ζωή μας να μην υπάρχει υγρασία στο σπίτι. Και δεν είναι η αισθητική του χώρου μας (οι καλοδιατηρημένοι τοίχοι, τα ζωντανά χρώματα και οι ανύπαρκτοι λεκέδες) ο μοναδικός λόγος να την καταπολεμήσουμε. Με τον καιρό να έχει αλλάξει εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, η υγρασία να γίνεται όλο και πιο έντονη και η ανάγκη για αφύγρανση, είναι επιτακτική.

Όχι μόνο για να απαλλαγούμε από την υγρασία αλλά και για να έχει η θέρμανση του σπιτιού μας μεγαλύτερη απόδοση. Που σημαίνει πως αν ανάβουμε καλοριφέρ, για παράδειγμα, θα έχουμε και λιγότερη κατανάλωση. Και ειδικά με όσα… έρχονται, αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Που καταλήγουμε; Στο ότι πλέον κάθε σπίτι πρέπει να διαθέτει έναν καλό αφυγραντήρα. Και η Νο1 εταιρεία στους αφυγραντήρες είναι η Inventor, που διαθέτει την τεχνογνωσία και αντιλαμβάνεται απόλυτα τις ανάγκες των καταναλωτών.

Έτσι, προσφέρει αυτό που χρειάζεστε: λύσεις με μια ολοκληρωμένη σειρά αφυγραντήρων.

Μιλάμε για αφυγραντήρες στους οποίους ενσωματώνονται εξελιγμένες τεχνολογίες που δίνουν λύση στο καθημερινό ζήτημα της υγρασίας εξασφαλίζοντας την άνεση και την ξεγνοιασιά που θέλετε στο σπίτι σας. Συσκευές που καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας και ανταποκρίνονται σε αυτές και μάλιστα με τον πιο αποδοτικό τρόπο. 

Αφυγραντήρες hi tech 

Και μπορούν οι αφυγραντήρες της Inventor να καταλαβαίνουν τα “θέλω” σας γιατί πολύ απλά είναι κορυφαίοι τεχνολογικά. Διαθέτουν τεχνολογία Ultraviolet τύπου C, Ιονιστή, έχουν πρόγραμμα για το στέγνωμα ρούχων και φυσικά μπορούν να συνδεθούν με το Wi-Fi σας!  

Η τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C μαζί με τον ιονιστή ολοκληρώνει μία σειρά από λειτουργίες των συσκευών της Inventor για την υγιεινή και την αποστείρωση του χώρου σας. Δημιουργεί υγιεινή ατμόσφαιρα χωρίς μικρόβια, ιούς, μύκητες και βακτηρίδια, χάρη στο υπεριώδες φως που “σπάει” τους μοριακούς δεσμούς των μικροοργανισμών που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό του αφυγραντήρα.

Κι αν λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι, κανένα πρόβλημα. Μέσω της τεχνολογίας Wi-Fi μπορείτε να χειρίζεστε τον αφυγραντήρα σας απ’ όπου κι αν είστε! Από το σπίτι; Από το γραφείο; Απ’ οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Κι έτσι όχι μόνο θα έχετε τις ιδανικές συνθήκες όταν θα επιστρέψετε, αλλά θα κάνετε και οικονομία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάστε την εφαρμογή μέσω Google Play ή App Store δωρεάν.

Η Inventor φέρνει στο σπίτι σας μοναδικά προϊόντα. Πάρτε παράδειγμα τον Atmosphere XL,που είναι ο μόνος με αισθητήρα PM2.5 και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας με καθαρό και υγιεινό αέρα χωρίς υγρασία χάρη στην λειτουργία αφυγραντήρα αλλά και αυτόνομη λειτουργία smart καθαριστή αέρα. 

Θέλετε κι άλλο παράδειγμα; Ο αφυγραντήρας Combo, ο μεγαλύτερος μικρός της αγοράς, με τον μεγαλύτερο κάδο 12 λίτρων και το μικρότερο μέγεθος όταν λειτουργεί χωρίς κάδο. 

Αντίο υγρασία

Ο αφυγραντήρας Combo έχει την δυνατότητα αποτελεσματικής αφύγρανσης 20λίτρων σε 24  ώρες, κάνοντάς σας να πείτε αντίο στην υγρασία μια για πάντα. 

Ο Combo, το μεγαλύτερο μικρό της αγοράς διαθέτει επίσης έξυπνο σχεδιασμό με ασύγκριτη ευελιξία που προσαρμόζεται σε κάθε σας ανάγκη! Χάρη στον σχεδιασμό Pick up & turn, σηκώνετε, γυρίζετε και τοποθετείτε τον αφυγραντήρα στην ειδική υποδοχή, απολαμβάνοντας το μεγάλο δοχείο νερού 12 λίτρων. Σηκώνετε, γυρίζετε και κουμπώνει. Έτσι έχετε τον μεγαλύτερο αφυγραντήρα. Γυρίζετε, κατεβάζετε και κλείνει. Και έχετε τον μικρότερο αφυγραντήρα που αποθηκεύεται εύκολα, παντού!   

Επιπλέον, ο αφυγραντήρας Combo διαθέτει ιονιστή που συμβάλλει στην καθαρή ατμόσφαιρα του χώρου σας, απομακρύνοντας τα επιβλαβή σωματίδια.   

Ρύθμιση ειδοποίησης για δοχείο νερού

Επίσης, μπορείτε να ορίσετε τόσο μέσω του control panel της συσκευής όσο και μέσω της εφαρμογής το επίπεδο μέχρι το οποίο μπορεί να γεμίσει το δοχείο νερού. Επιλέξτε μεταξύ των τεσσάρων επιπέδων και ξεγνοιάστε, αφού η συσκευή θα σας ενημερώσει όταν η στάθμη του νερού φτάσει στο επίπεδο που έχετε ορίσει ώστε να αδειάσετε το δοχείο. 

Σημειώστε δε ότι το δοχείο έχει χωρητικότητα 12 λίτρα και είναι το μεγαλύτερο της αγοράς με διαφορά. Κι αν φοβάστε ότι δεν θα μπορείτε να το σηκώσετε, έχετε την επιλογή γεμίσματος, καθώς έχει ρύθμιση 4 επιπέδων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς. Μικρό μέγεθος για εξοικονόμηση χώρου και εύκολη αποθήκευση παντού.   

Εκτός όμως από τον Combo, υπάρχει κι άλλο ένα “διαμάντι”: ο Rise Pro με τεχνολογία zeo gen για σπίτια με ανεπαρκή θέρμανση. Είναι αφυγραντήρας χωρίς συμπιεστή – με αποξηραντικό υλικό, που συμβάλλει στην αντιμετώπιση της υγρασίας σε χώρους με ανεπαρκή θέρμανση.

Η τεχνολογία Zeo Gen προσφέρει την αποτελεσματικότερη αφύγρανση σε χώρους που θερμαίνονται λίγες ώρες την ημέρα ή με θερμοκρασία χαμηλότερη των 15°C.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις