Ελλάδα

Μ. Χριστοφοράκος: Μετά το καλοκαίρι θα μιλήσω ανοιχτά

H φράση αυτή για πολλούς αποτελεί σαφές μήνυμα...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με το κουβάρι του σκανδάλου της Siemens να έχει περιπλακεί ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος από τη Γερμανία όπου βρίσκεται άνοιξε το στόμα του και δήλωσε ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για το θέμα της Siemens στην Ελλάδα. 

Χωρίς να αναφέρει τίποτα συγκεκριμένο, ο κ. Χριστοφοράκος δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι ίσως μετά το καλοκαρί να είναι σε θέση να μιλήσει και τότε θα μιλήσει ανοιχτά, στέλνοντας έτσι ένα σαφές μήνυμα προς την Αθήνα, ότι εξακολουθεί να κρύβει άσσους στο μανίκι του.

Μάλιστα, ο κ. Χριστοφοράκος δήλωσε με σαφές νόημα ότι θα έρθει η στιγμή να μιλήσει και εξέφρασε την ελπίδα αυτή η στιγμή να μην αργήσει πολύ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λάρισα: Καρέ – καρέ η ομηρία της γυναίκας από τον 50χρονο πρώην της που την απειλούσε με τσεκούρι και μπιτόνι βενζίνης και το μετέδιδε live
Σοκαριστικό είναι το βίντεο που μετέδιδε live ο 50χρονος - Ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο άνδρας πείστηκε τελικά να παραδοθεί
Η γυναίκα που ήταν όμηρος του πρώην συζύγου της στη Λάρισα