Ελλάδα

Μαίνεται η φωτιά στα Χανιά: Εκκενώθηκαν χωριά με μήνυμα του 112

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλη έκταση έχει λάβει η φωτιά στα Χανιά στα χωριά Αγριλές και Λιβάδα η οποία ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι και αφορά στο Δήμο Καντάνου και Σελίνου, με τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων να είναι μεγάλες ενώ ενισχύονται αυτή την ώρα με κλιμάκια από Ηράκλειο και ‘Αγιο Νικόλαο.

Τρία εναέρια μέσα πυρόσβεσης, πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΑΚ και ΕΜΟΔΕ, πάνω από 30 οχήματα υδροφόρες, μηχανήματα έργου πολιτών και αυτοδιοίκησης, εθελοντές και πάνω από 90 πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες που υπάρχουν σε πολλές εστίες, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν και ριπές ανέμου.

 

Τα χωριά Αγριλές και Λιβάδα στην ευρύτερη περιοχή Ροδοβανίου πριν τη Σούγια, έχουν εκκενωθεί με μήνυμα του 112, ενώ όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε, υπάρχει πλήρης εξέλιξη της φωτιάς και πλήρης κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Οι φωτιά κατακαίει, καλαμιώνες, ελαιώνες και άλλες αγροτολιβαδικές εκτάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την προσφυγή Κοβέσι για την ανανέωση της θητείας των τριών ευρωεισαγγελέων για 2 χρόνια
«Η προσφυγή της Γενικής Ευρωπαίας Εισαγγελέα είναι απαράδεκτη, γιατί στην ελληνική νομοθεσία προβλέπεται ότι μόνο οι θιγόμενοι δικαστικοί λειτουργοί μπορούν να προσφεύγουν και όχι άλλος τρίτος, αντί αυτών»
Λάουρα Κοβέσι 13
Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Σταυρούλας Λεβεντάκη που δολοφονήθηκε από τον ενοικιαστή της στα Χανιά – Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς
Η Σταυρούλα Λεβεντάκη μαρτύρησε στα χέρια του δολοφόνου της μέσα στο σπίτι που του νοίκιασε - Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από τις 30 Μαϊου, όμως το έγκλημα εξιχνιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Θρήνος στην κηδεία της στο Βαρύπετρο Χανίων – Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς