Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μάριος Παπαγεωργίου: Η μητέρα του ζητά από τον Άρειο Πάγο να «ξεπαγώσει» η ανάκριση

Μάριος Παπαγεωργίου: Η μητέρα του ζητά από τον Άρειο Πάγο να «ξεπαγώσει» η ανάκριση

Εννέα χρόνια έχουν περάσει από την αρπαγή και τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, με την οικογένεια του να ζητά την επιτάχυνση των διαδικασιών στην υπόθεση. Η μητέρα του 26χρονου, μετέβη σήμερα Τετάρτη (29/9) στον Άρειο Πάγο και ζήτησε το «ξεπάγωμα» της ανάκρισης των εννέα νέων εμπλεκόμενων. 

Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Ρουσόπουλο, ζήτησε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να προχωρήσει η ανακριτική για τους νέους εμπλεκόμενους. «Έχουν περάσει 14 μήνες από την ημέρα που έγινε η ανάκριση και έχει λιμνάσει η υπόθεση. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα να βρω το δίκιο μου στον εισαγγελέα» δήλωσε η κυρία Βαρβάρα Θεοδωράκη, εξερχόμενη του Αρείου Πάγου.

Από την πλευρά της, ο δικηγόρος της, Νίκος Ρουσόπουλος, επισήμανε ότι η κυρία Θεοδωράκη βρίσκεται σε κακή κατάσταση καθώς περίμενε ότι θα υπάρχουν εξελίξεις και αντίθετα η υπόθεση λιμνάζει.

«Μετά το 2019 που εκδόθηκε η πρωτοποριακή απόφαση του Εφετείου Αθηνών,που ουσιαστικά παρέπεμψε άλλα εννέα άτομα για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Μάριου, ασκήθηκε δίωξη εντός μίας ημέρας.

Όμως, σχεδόν 14 μήνες η υπόθεση λιμνάζει στα ανακριτικά γραφεία, με αποτέλεσμα αυτό το momentum που υπήρχε εκείνη τη στιγμή, που μπορούσε κάποιος από αυτός να σπάσει και να μιλήσει γιατί το ζητούμενο είναι η απόδοση δικαιοσύνης και να βρεθεί ό,τι βρεθεί από το Μάριο, δυστυχώς χάθηκε και τώρα τα άτομα αυτά βολτάρουν ελεύθερα και νιώθουν μια ατιμωρησία» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις