Ελλάδα

Μάριος Παπαγεωργίου: Νέα κατάθεση με στοιχεία από τη μητέρα του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εννέα χρόνια μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012 η μητέρα του Βαρβάρα Θεοδωράκη κατέθεσε σήμερα στο πλαίσιο της νέας έρευνας που διενεργείται από τις δικαστικές αρχές για την εμπλοκή ακόμη εννέα προσώπων στην υπόθεση.

Σε πρώτο και δεύτερο βαθμό ο εγκέφαλος της υπόθεσης έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Ωστόσο το δικαστήριο διέταξε τη συνέχεια της έρευνας για εννέα πρόσωπα για τα οποία προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής τους στην υπόθεση από την ακροαματική διαδικασία σε δεύτερο βαθμό.

«Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη που ενήργησε τόσο τάχιστα για να λάμψει η αλήθεια πολύ γρήγορα» ανέφερε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της, ζητώντας να βρεθεί ό, τι έχει απομείνει από το παιδί της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, Νίκος Ρουσόπουλος, επεσήμανε ότι ζητήθηκαν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία από τις δικαστικές αρχές , μεταξύ των οποίων και η έρευνα του Καναδού ερευνητή για τη τύχη του Μάριου.

«Θεωρούμε ότι τα στοιχεία θα οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης. Σίγουρα όταν έχεις εννέα κατηγορούμενους κάποιος θα μιλήσει» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Την σκότωσα, αγόρασα γλυκά και πήγα σε φίλο μου» - Σοκάρει η απολογία του 43χρονου που δολοφόνησε την Σταυρούλα Λεβεντάκη
Περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την αποτρόπαια πράξη του, από τη στιγμή που τη χτύπησε με μπουκάλι, την κάρφωσε με ένα χασαπομάχαιρο δυο φορές στην καρδιά και τελικά να την αποτελειώσει με ένα κούτσουρο
43χρονος
Νεκρός 17χρονος στην Καλλιθέα μετά από άγρια συμπλοκή 10 ατόμων - «Το παιδί ήταν αιμόφυρτο, πέταξαν το μαχαίρι και έτρεξαν»
Οι αρχές έχουν προχωρήσει ήδη σε 14 προσαγωγές ενώ εντόπισαν στο σημείο και μαχαίρι - Οπαδικά κίνητρα «βλέπουν» οι αρχές πίσω από το έγκλημα - Δείτε βίντεο από το σημείο
περιπολικό
25