Ελλάδα

Μηχανογραφικό 2015: Τελευταία ημέρα υποβολής για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2015 - Μηχανογραφικό 2015: Τελευταία ημέρα υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου από τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων είναι η σημερινή. Η συμπλήρωση τους πρέπει να γίνει με βάση τις περυσινές βάσεις όμως οι ενδείξεις για τις φετινές βάσεις δείχνουν ότι θα υπάρξει πτώσει που σε ορισμένες σχολές μπορεί να φτάσουν και τα 2.000 ή και 3.000 μόρια.

Υπεθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να οριστικοποιήσουν το τελικό τους μηχανογραφικό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr .
Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό θα καταχωρηθεί στη βάση του υπουργείου Παιδείας. Το υπουργείο συνιστά στους υποψηφίους να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό, το οποίο θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές τους προτιμήσεις.
Σημειώνεται ότι οι βάσεις των σχολών αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μεγάλη πτώση στις δημοφιλείς σχολές, αλλά και σε κάποιες σχολές της περιφέρειας όπου αναμένεται να υπάρξουν ακόμη και κενές θέσεις, ενώ παράλληλα προβλέπεται μικρή άνοδος στις σχολές που κινούνται στα 11.000 με 13.000 μόρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η «μαύρη λίστα» του 43χρονου που δολοφόνησε ιδιοκτήτη καφετέριας στη Λαμία - «Είχε γράψει ανθρώπους που δεν συμπαθεί»
Ο 43χρονος κατηγορούμενος έτρεφε αισθήματα μίσους και για άλλους γνωστούς του, είχε δημιουργήσει μία λίστα με τα ονόματά τους, ωστόσο το όνομα του δολοφονημένου 59χρονου δεν ήταν μέσα στη «μαύρη λίστα»
Ο καθ'ομολογίαν δράστης στη Λαμία
2
40χρονη ηθοποιός σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με κατσαβίδι σε έγκυο και τον αρραβωνιαστικό της στον Βύρωνα
Το ζευγάρι, που είναι και γείτονες της ηθοποιού, προσπάθησε να δώσει νερό στο σκυλάκι της 40χρονης το οποίο είχε κλείσει έξω από το διαμέρισμα, και τότε εκείνη φέρεται να τους επιτέθηκε, πράγμα που η ίδια αρνείται
Περιπολικό και ασθενοφόρο
5