Ελλάδα

Νέο Ηράκλειο: Λιποθύμησε 16χρονη από το πολύ αλκοόλ – Συνελήφθη ο πατέρας της

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατηγορείται ο πατέρας 16χρονης που λιποθύμησε από το πολύ αλκοόλ.

Η ανήλικη βρέθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ λιπόθυμη στην πλατεία του Νέου Ηρακλείου, το βράδυ του Σαββάτου (18.10.25).

Η 16χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το κορίτσι είχε πάρει ένα μπουκάλι με αλκοόλ από το σπίτι του και πήγε στην πλατεία όπου το ήπιε μαζί με φίλες της.

Ο 43χρονος πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα., που λιποθύμησε από το πολύ αλκοόλ, συνελήφθη από την αστυνομία για έκθεση ανηλίκου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Σήκωσα λεφτά από ΑΤΜ, ήθελα να φανεί σαν ληστεία για να μη με συνδέσουν με το έγκλημα» λέει ο 43χρονος δολοφόνος της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της 45χρονης, καθώς οι Αρχές φιλοδοξούν να χαρτογραφήσουν κάθε οικονομική κίνηση του 43χρονου πριν και αφού διέπραξε τη δολοφονία
Χωράφι