Ελλάδα

O καιρός της Πρωτοχρονιάς: Χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας

Με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια θα γίνει η υποδοχή του 2016 στο σύνολο της χώρας καθώς απο τα ξημερώματα της Πέμπτης ο υδράργυρος θα κάνει "βουτιά" αλλάζοντας ραγδαία το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του διευθυντή προγνώσεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Αντώνη Λάλου, για το Newsit, η κακοκαιρία θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Πέμπτης και θα κλιμακωθεί μέχρι το Σάββατο όπου και τα χιόνια θα περιοριστούν στα ορεινά της χώρας.

Οι χιονοπτώσεις θα αγγίξουν τα πεδινά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας αλλα και την Πελοπόννησο ενώ στην Αττική θα το “στρώσει” στα Βόρεια Προάστια χωρίς να αποκλείεται να δούμε νιφάδες και στο κεντρο της Αθήνας.

Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού,εκτός απο τα χιόνια,θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες με τον κ.Λάλο να κάνει λόγο για παγετό που πρέπει να προσεχθεί απο όσους κυκλοφορήσουν το διήμερο της Πρωτοχρονιάς. 

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τοξικομανής «μπούκαρε» σε σπίτι ζευγαριού στο Ίλιον, τραυμάτισε ένα άτομο, λιποθύμησε και λίγο μετά πέθανε
Ο 37χρονος που είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, πριν την άφιξη του ασθενοφόρου έχασε τις αισθήσεις του, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εν ζωή σε νοσοκομείο, όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ
Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης - Διαμαρτύρεται για το πρόβλημα της λειψυδρίας
Στην επιστολή του προς τους δημότες ο Βασίλης Χειμαριώτης κάνει λόγο για «για καθυστερήσεις και εμπόδια από πλευράς της κυβέρνησης αλλά και για συνεργασίες χωρίς ανταπόκριση, σε τοπικό επίπεδο»
Το Σιδάρι στην Κέρκυρα