Ελλάδα

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλάει για τη φωτιά στο εστιατόριό του: «Υπήρξε ένας ελαφρύς τραυματισμός»

«Η φωτιά έσβησε άμεσα μέχρι να έρθω και ευτυχώς δεν υπήρξαν μέσα πελάτες», είπε ακόμα ο γνωστός σεφ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτιά ξέσπασε στο ιταλικό εστιατόριο που διατηρεί ο γνωστός σεφ Πάνος Ιωαννίδης στο Σύνταγμα το πρωί του Σαββάτου (13.9.2025) και όπως αποκάλυψε υπήρξε ένας ελαφρύς τραυματισμός.

Ο επιχειρηματίας και κριτής του «MasterChef» μίλησε στο TLIFE για τη φωτιά που πέρασε στο εστιατόριό του, υπογραμμίζοντας ότι υπήρξε ένας ελαφρύς τραυματισμός ενός από τους ανθρώπους που εργάζονταν στην κουζίνα. 

«Ξέσπασε φωτιά στις 7 το πρωί, ευτυχώς δεν προεκτάθηκε παραπάνω στο εστιατόριο, έμεινε στον χώρο της κουζίνας. Προκλήθηκαν κάποιες ζημιές στην πολυκατοικία που βρίσκεται ακριβώς πάνω, αφού η φωτιά πέρασε από τον ακάλυπτο χώρο», δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Η φωτιά έσβησε άμεσα μέχρι να έρθω και ευτυχώς δεν υπήρξαν μέσα πελάτες. Ήταν μόνο το προσωπικό για τις προετοιμασίες. Υπήρξε μόνο ένας ελαφρύς τραυματισμός σε ένα από τα πρόσωπα της κουζίνας. Ο άνθρωπος προσπάθησε να σβήσει μόνος του τη φωτιά, επί της ουσίας, εκείνος την έσβησε και στη συνέχεια ήρθε η πυροσβεστική. Έχει ελαφρά εγκαύματα, εισέπνευσε καπνό, αυτή τη στιγμή παρακολουθείται για προληπτικούς λόγους, δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο», πρόσθεσε σε επικοινωνία με το TLIFE.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από κατσαρόλα στην κουζίνα του εστιατορίου του Πάνου Ιωαννίδη και ενώ εξαιτίας της θερμότητας έσκασε ένας σωλήνας νερού της πολυκατοικίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η μεγάλη ανατροπή των δεδομένων στο θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Η κάμερα και οι μαρτυρίες που «φωτίζουν» τις τελευταίες στιγμές του αξέχαστου καλλιτέχνη
Στην Ασφάλεια Αθηνών οι δύο γιατροί μετά τη σύλληψή τους - Το «χρυσό» πελατολόγιο του «ιατρείου των πλουσίων» στα χέρια των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NDPPHOTO 17
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ζούσε, του χορηγήσαμε οξυγόνο» - Τι λέει ο διασώστης που εντόπισε τον τραγουδιστή μέσα στην κλινική
«Οι δύο γιατροί μας είπαν ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε για μια θεραπεία και πριν ξεκινήσει υπέστη καρδιακή ανακοπή και ότι ξεκινήσανε να κάνουν και αυτοί προσπάθειες αναζωογόνησης» λέει ο διασώστης που μετέφερε τον τραγουδιστή στο Ελπίς
Γιώργος Μαζωνάκης