Ελλάδα

Περιστέρι: Έφοδος σε σπίτι στο Αιγάλεω για τον 21χρονο ύποπτο – «Τη σκότωσε γιατί του είπε να χωρίσουν»

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τη σύλληψη του 21χρονου ύποπτου για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι.

Οι αρχές «χτενίζουν» το Περιστέρι και τις γύρω περιοχές και μάλιστα η ΕΡΤ κατέγραψε έφοδο της αστυνομίας σε σπίτι στο Αιγάλεω όπου υπήρχαν υποψίες πως κρυβόταν ο 21χρονος ύποπτος για τη δολοφονία.

Στο σπίτι μένουν άτομα από το Πακιστάν όμως οι έρευνες της αστυνομίας ήταν άκαρπες καθώς ο ύποπτος δεν βρισκόταν εκεί. Ήδη έχουν δοθεί φωτογραφίες και στοιχεία του 21χρονου σε όλες τις πύλες της χώρας ενώ οι αρχές ερευνούν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης καθώς και τα ηλεκτρονικά αρχεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος.

Ήθελε να τον χωρίσει

Η μητέρα της 17χρονης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση μετά το θάνατο της κόρης της και μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha αποκάλυψε πως το θύμα ήθελε να χωρίσει τον 21χρονο.

«Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο». Συνεχίζοντας δεν κρύβει την οργή της τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Για την ώρα της δολοφονίας αποκαλύπτει: «Εγώ ήμουν στην δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στην δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για την δουλειά την είδα. Κοιμόταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ό,τι έγινε».

Το άγνωστο περιστατικό τα Χριστούγεννα

Με τις έρευνες των Αρχών έρχονται στο φως στοιχεία για την σχέση του ζευγαριού.Σύμφωνα με πληροφορίες, την περίοδο των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον καταζητούμενο, στο οποίο η 17χρονη τον είχε στηρίξει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, είχε σημειωθεί συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο 21χρονος. Σε κλήση από τις Αρχές, η 17χρονη είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά: Συγκίνηση στο επετειακό επεισόδιο – Τα highlights και η αναφορά στην Ειρήνη Κουμαριανού
Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο reunion της κωμικής σειράς του MEGA - Τα τραγούδια της Ζουμπουλίας και της Θεοπούλας και η πάμπλουτη κληρονόμος Ντάλια εν μέσω οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα
Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά: Συγκίνηση στο επετειακό επεισόδιο – Τα highlights και η αναφορά στην Ειρήνη Κουμαριανού
Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων - «Ψάχναμε 15 αγρότες στο Κάστρο για να δώσουμε στην κυκλοφορία δεύτερη λωρίδα»
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Κίνηση από το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στη Ριτσώνα
Ανανεώθηκε πριν 30 λεπτά
44
Με μπόρες και ισχυρές καταιγίδες τα κάλαντα των Χριστουγέννων, σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Εξασθένηση των ισχυρών φαινομένων προβλέπεται, στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης 24-12-2025 προς Πέμπτη 25-12-2025 και στις υπόλοιπες περιοχές το απόγευμα της ημέρας των Χριστουγέννων
Καρυοθραύστης και άνθρωποι με ομπρέλες
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 11