Ελλάδα

Πλαστά μοριακά τεστ κορονοϊού εντόπισε ταξιδιωτικό γραφείο

Πλαστά μοριακά τεστ κορονοϊού φαίνεται πως παρουσίασαν δύο αλλοδαποί προσπαθώντας να ταξιδέψουν. Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Open, οι δύο άνδρες παρουσιάστηκαν ως πατέρας και γιος σε ταξιδιωτικό γραφείο και μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το ταξίδι επέδωσαν και τα αρνητικά μοριακά τεστ.

Ωστόσο, οι δυο τους ξέχασαν τα μοριακά τεστ κορονοϊού στο γραφείο και οι υπάλληλοι έσπευσαν να τους αναζητήσουν, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στο ταξίδι. Χωρίς προσωπικά στοιχεία απευθύνθηκαν στο μικροβιολογικό κέντρο που διενεργήθηκαν τα τεστ.

Η μικροβιολόγος δήλωσε άγνοια και ύστερα από έλεγχο διαπίστωσε ότι ουδέποτε οι δύο άνδρες δεν είχαν κάνει τεστ στο εργαστήριό της. 

Άμεσα ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι πάνω στα έγγραφα υπήρχαν σφραγίδες και υπογραφές από άλλο μικροβιολογικό εργαστήριο, το οποίο, όμως, δεν γνώριζε κάτι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα σε μάντρα στην Πάτρα - Άγνωστος πέταξε φωτοβολίδα και εξαφανίστηκε
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ένα ακόμα ΙΧ
Πάτρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Κηφισός, Αττική οδός, Λεωφόρος Αθηνών και Κηφισίας
Στην Κηφισίας «κόκκινα» είναι και τα δύο ρεύματα, ενώ η κίνηση συνεχίζεται ως και το κέντρο της Αθήνας σε Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, Ακαδημίας αλλά και Συγγρού
κίνηση