Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Προτιμώ μια κυβέρνηση τούβλων από μια κυβέρνηση σκουπιδιών” λέει στο Newsit o Γ. Καρατζαφέρης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ (EUROKINISSI)

Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ζητά ή μια κυβέρνηση συνεργασίας ή εκλογές και εξηγεί γιατί η Ελλάδα πρέπει να αναζητήσει νέες συμμαχίες πέραν της Δύσης.

Βαρυσήμαντη δήλωση για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις κάνει μέσω του Νewsit o Γιώργος Καρατζαφέρης.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε “η Ελλάδα δε μπορεί να προχωρήσει άλλο με την κυβέρνηση Παπανδρέου. Είναι αναιμική, είναι μια κυβέρνηση ανύπαρκτη η οποία αδυνατεί να παρακολουθήσει την εξέλιξη των πραγμάτων. Εχουμε δύο λύσεις. Ή μέσα από αυτή τη Βουλή να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση πιο σύνθετη που θα μπορούσε να βοηθήσει την χώρα στη κατάσταση την οικτρά που βρίσκεται σήμερα ή να πάμε σε εκλογές. Δεν έχουμε τον πολιτικό χρόνο να πάμε σε εκλογές. Ιδιαίτερα μετά τη δήλωση του κυρίου Σαμαρά και την καταγραφή των ποσοστών, ότι δεν μπορεί να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση και θα χρειαστεί να πάμε σε δεύτερη και σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση. Η σύνεση επιβάλει αυτή η Βουλή να δώσει μια άλλη κυβέρνηση με άλλο πρωθυπουργό, γιατί αυτός ο πρωθυπουργός και αυτή η κυβέρνηση απέτυχαν και έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα”.

“ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΒΛΩΝ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ”
“Προτιμώ μια κυβέρνηση τούβλων παρά μια κυβέρνηση σκουπιδιών” τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ και συνεχίζει “γιατί η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή, η πολιτική που κάνει η κυβέρνηση αυτή είναι για τα σκουπίδια, μεταφορικά και ουσιαστικά. Και λέω μια κυβέρνηση τούβλων, που θα δει δηλαδή τα B.R.I.C.S., Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική. Να ξεφύγουμε από τα στερεότυπα και τον μονόδρομο του “ανήκουμε στη Δύση” που στο κάτω – κάτω μας έφερε εδώ που είμαστε τώρα. Κάνω μια προσπάθεια, τόσο η Κίνα με τη συνάντηση που είχα με τον πρέσβη της Κίνας πριν δύο μέρες, όσο και με τη διήμερή μου επίσκεψη στην Μόσχα όπου είχα συναντήσεις με αξιωματούχους του Κρεμλίνου αλλά και με τον Κύριλλο, να φέρω πιο κοντά την Ορθόδοξη Ρωσία στην Ελλάδα. Βρίσκω μια μεγάλη διάθεση εκ μέρους της Ρωσίας και βλέπω και μια ανάσχεση από πλευράς της κυβέρνησης του κυρίου Παπανδρέου. Εάν δε βάλουμε στο παιχνίδι και άλλες χώρες, έξω απο τις κατεστημένες, οι οποίες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μας εκβιάζουν, μας βιάζουν ή θέλουν να ασελγήσουν επί του πτώματος της Ελλάδας, τότε οι ελπίδες μικραίνουν πάρα πολύ”.

Ακούστε τι δήλωσε στο Νewsit o πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έκανε στη Ρωσία ο Γιώργος Καρατζαφέρης;

”Γιατί δεν δέχεστε τον Ρώσο Πρόεδρο; Ξεπουλάτε τη χώρα στους Γερμανούς”

Ο Καρατζαφέρης και 2 βουλευτές του έδωσαν πίσω τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα

Εκλογές ζήτησε πάλι ο Γ. Καρατζαφέρης

Καρατζαφέρης: “Έρχεται εμφύλιος!”




Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε