Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Seven Spots: Εδώ ψωνίζει τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας ο Άγιος Βασίλης!

Seven Spots: Εδώ ψωνίζει τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας ο Άγιος Βασίλης!

Χάσατε τον Άγιο Βασίλη; Μην ανησυχείτε! Στα Seven Spots είναι και φροντίζει για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας!

Ο ΣΑΝΤΑ είναι μέσα στα Seven Spots ψάχνει τι δώρο θα φέρει. Το σίγουρο είναι πως θα δυσκολευτεί να διαλέξει από την τόση ποικιλία! Στα ράφια και στο eshop του Seven Spots υπάρχουν τα πάντα, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Αλλά ακόμα κι αν δεν θέλετε να… περιμένετε τον Άγιο Βασίλη να διαλέξει τα δώρα για εσάς ή τους αγαπημένους σας, το Seven Spots αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για την αγορά έξυπνων, χρήσιμων εναλλακτικών και κυρίως ξεχωριστών δώρων.

Στα ράφια του μαγαζιού και το eshop μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε: από Smartphones και accessories για το κινητό, μέχρι κονσόλες παιχνιδιών πως PlayStation4, XBOX1 και Nintendo και Gaming Accessories όπως πληκτρολόγια και ποντίκια.

Για τους γονείς που έχουν πάρει… γράμμα από τα τέκνα τους για το τι δώρο θέλουν, υπάρχει και η επιλογή δημοφιλών παιχνιδιών για τις παραπάνω κονσόλες. Κάποιες ενδεικτικές επιλογές είναι τα Fifa19, God of War, Spider Man. Κι αν δεν θέλετε ηλεκτρονικά παιχνίδια ή σας αρέσει να παίζετε με τους φίλους σας, στο Seven Spots βρίσκεται μέχρι και επιτραπέζια (για μικρούς και μεγάλους), για μέρες και νύχτες γέλιου και διασκέδασης.

Κι ψάχνετε κάτι πιο ειδικό, το Seven Spots έχει ξανά την απάντηση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε συλλεκτικές κούπες και t-shirts με διάσημους ήρωες ή δημοφιλείς σειρές (όπως το Game of Thrones) μέχρι φιγούρες Funko Pop.

Ήδη άλλωστε, στο eshop του Seven Spots έχει ανοίξει η ενότητα «Χριστουγεννιάτικα Δώρα» για να επιλέξετε ό,τι θέλετε.

Με τη… στολή του Άγιου Βασίλη

Και δεν είναι μόνο αυτά που προσφέρει το Seven Spots. Το κατάστημα φοράει τη… δική του στολή του Άγιου Βασίλη και κάνει ένα μεγάλο δώρο σε όσους επιλέξουν να κάνουν από εκεί τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους. Ένα δώρο ονειρικό! Ένα ταξίδι στη Disneylad για όλη την οικογένεια!

Ο τρόπος για να το διεκδικήσετε είναι απλός: κάνοντας μόνο μια αγορά είτε από το κατάστημα των Seven Spots είτε από το eshop! Στην ειδική ενότητα του site, θα καταχωρήσετε τον αριθμό της απόδειξης αγοράς ή της παραγγελίας που έχετε κάνει από το eshop και τα στοιχεία σας. Για κάθε 10€, κερδίζεται και μια συμμετοχή.

Αν λοιπόν αγοράσατε τα δώρα σας από τα Seven Spots μπείτε εδώ για να διεκδικήσετε ένα ταξίδι για όλη την οικογένεια στη Disneyland!

Η υπερτυχερή οικογένεια θα αναδειχθεί μέσα από κλήρωση.

Καλές αγορές και… καλή τύχη!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις