Ελλάδα

Στον εισαγγελέα ο youtuber ιερέας και τα 7 μέλη της «ιερής» συμμορίας ναρκωτικών

Οι δύο ρασοφόροι φέρονται να έκρυβαν τις ποσότητες των ναρκωτικών στην εκκλησία της οδού Λιοσίων ενώ από εκεί φέρεται να πέρναγαν ακόμα και χρήστες για να προμηθευτούν τη δόση τους
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων μεταφέρθηκαν οι οκτώ συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων ο youtuber ιερέας και ο 40χρονος επίσκοπος, που εμπλέκονται στη διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί και περιέχονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε, μια 52χρονη ήταν η αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ενώ ο 46χρονος youtuber ιερέας και ο 40χρονος «συνάδελφός του» που λειτουργούσαν μαζί στην εκκλησία του Αγίου Παρθενίου κατηγορούνται για τη διακίνηση ναρκωτικών.

Μάλιστα, οι δύο ρασοφόροι φέρονται να έκρυβαν τις ποσότητες των ναρκωτικών στην εκκλησία της οδού Λιοσίων ενώ από εκεί φέρεται να πέρναγαν ακόμα και χρήστες για να προμηθευτούν τη δόση τους. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έγραφαν «μαϊμού» φυσικοθεραπείες και θησαύριζαν σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Με χειροπέδες 2 ορθοπεδικοί και ένας φυσικοθεραπευτής στον Πειραιά
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδοθεί και εκτελεστεί εικονικά 1.961 παραπεμπτικά, που αντιστοιχούν σε 19.610 συνεδρίες φυσικοθεραπείας, με χρήση 1.683 ΑΜΚΑ ασφαλισμένων
Γιατρός
Θεσσαλονίκη: Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη σε τουαλέτες αθλητικού κέντρου – «Ούρλιαζα και κλωτσούσα την πόρτα να την σπάσω»
«Ξαφνικά βλέπω από το διαχωριστικό των δύο γυναικείων τουαλετών κάτι μαύρο να κινείται. Βλέπω ότι κάποιος είχε το κινητό του ανοιχτό με την κάμερα και ότι τραβάει»
Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη στις τουαλέτες αθλητικού κέντρου