Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Συγγενής σκιέρ που σκοτώθηκε στη Βουλγαρία: Ήταν πολύ έμπειρος αλλά δεν ήξερε την περιοχή

Συγγενής σκιέρ που σκοτώθηκε στη Βουλγαρία: Ήταν πολύ έμπειρος αλλά δεν ήξερε την περιοχή

Από όσο γνωρίζω είχε πάει στη Βουλγαρία με φίλους του για σκι. Έμαθα πως από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να χιονίζει πιο έντονα στην περιοχή και προκλήθηκε χιονοστιβάδα» λέει στο newsit.gr πρόσωπο από το πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον του άτυχου σκιέρ που έχασε τη ζωή του.

Όπως θα πει στο newsit.gr για τον σκιέρ που σκοτώθηκε στη Βουλγαρία από χιονοστιβάδα: «Γνώριζε πολύ καλά από σκι. Έκανε από μικρό παιδί. Μάλιστα ήταν και εκπαιδευτής σκι. Το αγαπούσε πάρα πολύ αυτό που έκανε και ήταν έμπειρος. Την περιοχή αυτή όμως δεν την ήξερε καλά. Δεν πήγαινε συχνά».

Και το στενό συγγενικό πρόσωπο του σκιέρ, προσθέτει: «Ήταν ορειβάτης και το βουνό ήταν η λατρεία του. Έκανε αναρρίχηση, ήταν συνοδός βουνού. Έχει πάει στο Νεπάλ, στο Αραράτ, σε πολλά βουνά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Πήγε μια ομάδα 25 ατόμων για να βοηθήσει σε όλο αυτό που έγινε με τον Κωνσταντίνο και έγινε μια μεγάλη προσπάθεια αναζήτησης. Ίσως δεν κατάλαβε ότι πέρασε σε απαγορευμένη πίστα γιατί δεν γνώριζε καλά το συγκεκριμένο χιονοδρομικό. Δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για το πως έγινε».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις