Ελλάδα

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος 35χρονος από την Ελβετία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (17.04.2024) κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με πτήση από την Ελβετία, ένας 35χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 35χρονος από την Ελβετία κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2021 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης, διατηρώντας φιλική σχέση με την μητέρα της, ασελγούσε πάνω της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προ των πυλών 48ωρη κακοκαιρία που φέρνει καταιγίδες και ανέμους 9 μποφόρ – Οι 15 περιοχές που θα βρεθούν στο «κόκκινο»
Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν να εκδηλώνονται το βράδυ της Τρίτης και θα εξασθενήσουν από την Πέμπτη - Η Πρωταπριλιά η πιο δύσκολη ημέρα της κακοκαιρίας
Καταιγίδες