Ελλάδα

Ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος μηχανόβιος που «ανέβαζε» βίντεο με γκάζια και σούζες – Δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης

Σε βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για «προτροπή σε τέλεση αδικήματος και επικίνδυνη οδήγηση»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βίντεο όπου εμφανιζόταν 22χρονος οδηγός μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, ο οποίος, συμμετέχοντας σε αυτοσχέδιους αγώνες, ανέπτυσσε ταχύτητα και πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς, εντόπισαν στα social media αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ανάλυσης Πληροφοριών και Κοινωνικών Δικτύων της Ο.Ε.Π.Τ.Α.

Ο νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας που ταυτοποίησαν οι αστυνομικοί, άνοιγε τέρμα το γκάζι, κινούμενος σε οδικούς άξονες της Αττικής, με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνος και για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Άμεσα, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. διερεύνησαν τα βίντεο που κοινοποιούσε ο 22χρονος στα social media και προχώρησαν στην ταυτοποίησή του ως τον οδηγό της μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού, ο οποίος οδηγούσε επικίνδυνα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προτροπή σε τέλεση αδικήματος και επικίνδυνη οδήγηση.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης.

Όπως προέκυψε, είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2025 στην περιοχή των Πατησίων, καθώς δεν είχε συμμορφωθεί σε σήμα στάσης αστυνομικών για έλεγχο, παραβιάζοντας κόκκινα φανάρια και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

xronos mixanovios

Ακόμα, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε η επίμαχη δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αφροδίτη Νέστορα: «Οι δράστες να έχουν μια δίκαιη δίκη, παρότι η μητέρα μου στερήθηκε τόσο άδικα το δικαίωμα στη ζωή»
Η ανάρτηση της Αφροδίτης Νέστορα μετά την σύλληψη των δραστών της δολοφονίας της Βάγιας Νέστορα - Το «ευχαριστώ» στην ΕΛΑΣ αλλά και στην Αλεξία Μπακογιάννη που της συμπαραστάθηκε
Εξόδιος ακολουθία της Βάγιας Νέστορα στην Κοζάνη.   Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026   (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Marfin: Η μέρα που σταμάτησε ο χρόνος – Το χρονικό της δολοφονίας τριών αθώων ανθρώπων και ενός αγέννητου παιδιού
Δεκαέξι χρόνια μετά ο φάκελος της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα ανοίγει ξανά και όλοι ελπίζουν για δικαίωση της μνήμης της Αγγελικής, της Βιβής και του Νώντα
Φωτογραφία αρχείου από τον εμπρησμό στο υποκατάστημα της τράπεζας MARFIN στην οδό Σταδίου στην Αθήνα, κατά την διάρκεια απεργιακής διαδήλωσης στις 5 Μαΐου 2010. Από τον εμπρησμό έχασαν την ζωή τους η 35χρονη Παρασκευή Ζούλια, η 32χρονη έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου και ο 36χρονος Επαμεινώνδας Τσάκαλης. 
(PHASMA
5