Ελλάδα

Τετ-α-τετ με τους… μνηστήρες των ελληνικών F-16 ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας!

Τα ελληνικά "Γεράκια", τα F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας, έχουν εντυπωσιάσει με τις αποδόσεις τους και με την μαχητικότητά τους, αφού οι μάχιμοι Έλληνες πιλότοι φροντίζουν όποτε χρειαστεί να δείξουν ότι δεν υπάρχει αντίπαλος στους αιθέρες.

Αυτό δεν το βλέπουν μόνο οι Τούρκοι, όταν τα “μπλε φτερά” αναχαιτίζουν τα αεροσκάφη του Ερντογάν κάθε φορά που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο, αλλά το βλέπουν και αρκετοί….στο εξωτερικό.

Κάποιοι από αυτούς, βλέποντας και διαπιστώνοντας τη φήμη και την αξιοπιστία των ελληνικών μαχητικών, έχουν αποφασίσει να διεκδικήσουν την αγορά τους και συγκεκριμένα τα F-16 Block 30. Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, έπειτα από πρόσκλησή τους, θα επισκεφτεί αυτούς τους “μνηστήρες”.

Ποιοι είναι αυτοί που διεκδικούν τα ελληνικά μαχητικά και ποιες οι προτάσεις στο τραπέζι. Τι κέρδος μπορεί να έχει η χώρα μας από μια τέτοια συμφωνία.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Την βλέπουμε στον ουρανό, αλλά δεν τη ζούμε στην επιφάνεια» - Η εξήγηση Κολυδά για την αφρικανική σκόνη
Η σκόνη αιωρείται ψηλά, δημιουργώντας μια ελαφρά θόλωση του ουρανού, χωρίς όμως ουσιαστική επιβάρυνση της ποιότητας του αέρα στο επίπεδο όπου ζούμε και αναπνέουμε
Λασποβροχή