Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τι αποκαλύπτει ο Έλληνας φίλος του Μαλαισιανού πιλότου – “Εγώ τον καθοδηγούσα βήμα – βήμα”

Τι αποκαλύπτει ο Έλληνας φίλος του Μαλαισιανού πιλότου – “Εγώ τον καθοδηγούσα βήμα – βήμα”

Το θρίλερ με το εξαφανισμένο Boeing της Malaysia Airlines συνεχίζεται μόνο που αυτή τη φορά το δικό του λιθαράκι στις έρευνες βάζει κι ένας Έλληνας!

Παντού υπάρχει τελικά ένας Έλληνας! Ο Θάνος Κοντογιάννης, είναι φίλος του Μαλαισιανού πιλότου του Boeing που αγνοείται εδώ και δυο εβδομάδες.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που τον βοήθησε δίνοντάς του οδηγίες βήμα – βήμα να φτιάξει τον δικό του προσομοιωτή πτήσης αφού εργάζεται σε εταιρεία με εξαρτήματα προσομοιωτών στην Καλιφόρνια.

Οι δυο τους ανέπτυξαν μία φιλική σχέση μεταξύ τους. Μάλιστα οι φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου με τον Μαλαισιανό πιλότο στον προσομοιωτή, ήταν φωτογραφίες τις οποίες ο πιλότος έστελνε στον Έλληνα φίλο του για να του δείχνει την πρόοδό του στην κατασκευή του προσομοιωτή!

Μετά και απ΄όσα ακούγονται για ενδεχόμενη εμπλοκή του πιλότου στην εξαφάνιση του Boeing, ο Θάνος Κοντογιάννης υπερασπίζεται το φίλο του. Δηλώνει αρκετά ενοχλημένος με όσα ακούγονται και τονίζει πως πρόκειται για ένα καλό άνθρωπο και οικογενειάρχη με μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά του που δεν θα ήταν ποτέ στις προθέσεις του να προκαλέσει τίποτα απ΄όσα έχουν ακουστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες φωτογραφίες από δορυφόρο που δείχνουν πιθανά συντρίμμια του Boeing των Malaysian Airlines – Εντοπίστηκαν στην περιοχή όπου γίνονται οι έρευνες

Κατάρα! Σμήνος πουλιών έσπασε παρμπρίζ Boeing της Malaysia Airlines! Σώοι και οι 180 επιβαίνοντες

Αεροσκάφη και πλοία “χτενίζουν” τον νότιο Ινδικό Ωκεανό – “Υπάρχουν ελπίδες να μάθουμε τι συνέβη με το Boeing” δήλωσε ο Αυστραλός Πρωθυπουργός

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε