Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Το νέο καλοριφέρ της Morris βάζει τέλος στην… αγωνία για το πετρέλαιο θέρμανσης

Το νέο καλοριφέρ της Morris βάζει τέλος στην… αγωνία για το πετρέλαιο θέρμανσης

Χειμώνας, κρύο καιρός για… δυο. Εσάς και το νέο καλοριφέρ της Morris, που έρχεται να ζεστάνει τις μέρες και τις νύχτες σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το που θα φτάσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.

Δεν θέλετε να ανάβετε καλοριφέρ συχνά και να καίτε πολύ πετρέλαιο; Η Morris έρχεται να σας προσφέρει τη λύση. Όπου “λύση” το νέο καλοριφέρ της εταιρίας, ισχύος 2500W, που μπορεί να ζεστάνει το χώρο σας γρήγορα και απλά.

Το καλοριφέρ λαδιού της Morris είναι μια συσκευή που μπορεί να σας λύσει τα χέρια. Ο ειδικός σχεδιασμός του επιτρέπει τη γρήγορη εκπομπή θερμότητας. Σε αυτό βοηθά ο κυψελοειδής σχεδιασμός στα άκρα από τις φέτες, χάρη στον οποίο δημιουργούνται ουσιαστικά 3 διαφορετικά κανάλια «ροής» του αέρα, με αποτέλεσμα να διαχέεται πιο ομοιόμορφα στο χώρο.

Δεν είναι ανάγκη ούτε δίπλα να κάθεστε, ούτε… αγκαλιά να παίρνετε το καλοριφέρ. Το τοποθετείτε στο χώρο σας (σ.σ. χάρη στη βάση με τις ρόδες “πάει” εύκολα κι απλά όπου θέλετε), κάθεστε αναπαυτικά και απολαμβάνετε τη ζεστασιά. Και ρυθμίζετε τα πάντα από… μακριά, με το τηλεχειριστήριό του.

Οι καλυμμένες φέτες του προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Έτσι κι αλλιώς, βέβαια, υπάρχει και η προστασία από την ανατροπή. Όπως και από την υπερθέρμανση. Διαθέτει ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου, χρονοδιακόπτη λειτουργίας 24 ωρών, τρεις ρυθμίσεις έντασης, οθόνη LED με πλήκτρα αφής και λειτουργίες προγραμματισμού.

Για να έχετε τη θερμοκρασία που θέλετε, όπου θέλετε, εύκολα, απλά, αλλά και ξένοιαστα χάρη στα 5 χρόνια εγγύησης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις