Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων που πάντρεψε ο Κώστας Μπακογιάννης μιλάει για τον γάμο του

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων που πάντρεψε ο Κώστας Μπακογιάννης μιλάει για τον γάμο του

Τις ζωές του ένωσαν στο δημαρχείο Αθήνας η 85χρονη Μάρθα και ο 87χρονος Νίκος με τον Κώστα Μπακογιάννη να ανεβάζει στα social media φωτογραφία από την συγκινητική αυτή στιγμή που έγινε viral.

Το ζευγάρι που σε αυτή την ηλικία αποφάσισε να παντρευτεί μίλησε στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Αναφέρθηκε στην απόφαση που πήραν να συνεχίζουν μαζί μετά από έναν πολύχρονο έρωτα, αλλά και για τη γνωριμία τους που έγινε σε ταβέρνα.

Το ζευγάρι δεν έκρυψε ότι είναι ερωτευμένο εδώ και 15 χρόνια… Ο κ. Νίκος της ζητούσε να παντρευτούν και τελικά η κ. Μάρθα ενέδωσε είπε το πολυπόθητο «ναι».

«Ήρθε η ώρα η καλή. Είπα, γιατί να είμαι μόνη μου…. Σκέφτηκα πολύ καλά. Είπα θα κάνω αυτό και ευχαριστώ πάρα πολύ το θεό» τόνισε η κ. Μάρθα που μετά από 15 χρόνια πολιορκίας πήρε τη μεγάλη απόφαση. «Είχα τις παρέες μου και ήμουν χορευταρού… Είχε πεθάνει ο άντρας μου και ήμουν 16 χρόνια μόνη μου. Δεν το πίστευα, αλλά είπα να κάνω μια αρχή. Αργήσαμε μεν, αλλά…».

Ο κ. Νίκος αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντηση του ζευγαριού. «Την γνώρισα στην ταβέρνα. Την είδα με κάποιες γυναίκες να χορεύουν. Χορέψαμε μαζί με την κ. Μάρθα, κολλήσαμε και μέχρι τώρα δεν ξεκολλήσαμε».

«Έλεγα ότι δεν θα ξαναπαντρευτώ. Και όμως το έκανα και δεν με πείραξε καθόλου», πρόσθεσε η κ. Μάρθα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις