Ελλάδα

Τροχαίο με 89χρονο που πήγαινε ανάποδα στην Αττική Οδό έφερε προβλήματα στην κυκλοφορία στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Το τροχαίο ατύχημα έγινε νωρίτερα στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Αυτή την ώρα η κυκλοφορία γίνεται μέσω των 2 από τις 4 λωρίδες που είναι στην Χ/Θ 46,6 της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, 2 χιλιόμετρα πριν από τα διόδια Κορωπίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το ατύχημα έγινε όταν ένας 89χρονος έφτασε στα διόδια Κορωπίου και αποφάσισε ότι δε θέλει να πληρώσει διόδια. Έκανε αναστροφή και άρχισε να πηγαίνει… ανάποδα! Στην πορεία του αυτή, συγκρούστηκε μετωπικά, με αυτοκίνητο που πήγαινε κανονικά στο δρόμο.

Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν να τραυματιστεί ο ηλικιωμένος οδηγός ο οποίος είχε εγκλωβιστεί για λίγο, στο όχημά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έτρεξαν στα χωράφια για να σωθούν τα 3 μέλη της οικογένειας που μαχαιρώθηκαν από τον 37χρονο στα Μέγαρα – «Δεν είναι κακός άνθρωπος»
Ο ξάδελφος του δράστη αποκάλυψε πως ο λόγος που ο 37χρονος βγήκε εκτός εαυτού πιθανότητα ήταν ότι έμαθε πως θα εισαχθεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική
Πόρτα
1
Τιτάνια η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στο εργοστάσιο ξυλείας στις Σέρρες – Κάηκαν 600 στρέμματα και αποθήκες
Στο σημείο επιχειρούν 90 πυροσβέστες με 31 οχήματα - Δεν έχουν απειληθεί οικισμοί - Η καύσιμη ύλη που περιέχει η επιχείρηση δεν βοηθά στην κατάσβεση της φωτιάς
Φωτιά
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 5 περιοχές – Συναγερμός σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη
Οι άνεμοι σήμερα Τετάρτη (2.7.2025) στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και από νωρίς το απόγευμα στο ανατολικό Αιγαίο πιθανώς τοπικά έως 8 μποφόρ
φωτιά