Ελλάδα

Βήμα προς βήμα ο έλεγχος των δειγμάτων για κορονοϊό στο “Αττικόν” νοσοκομείο

Στα εργαστήρια όπου γίνεται ο έλεγχος των δειγμάτων όσων φέρουν ύποπτα συμπτώματα κορονοϊού, βρέθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου με την κάμερα της εκπομπής “Μαζί σου”.

Στα εργαστήρια που επί καθημερινής βάσης εργάζονται επί 16 ώρες, ενώ τις ημέρες της εφημερίας, ολόκληρο το 24ωρο, όπως λέει και ο κ. Σπύρος Πουρνάρας, Καθηγητής Μικροβιολογίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων του νοσοκομείου “Αττικόν”.

Η κάμερα της εκπομπής “Μαζί σου” και η Τατιάνα Στεφανίδου κατέγραψαν ένα προς ένα τα βήματα που ακολουθούνται από τη στιγμή που το κάθε δείγμα φτάνει στο “Αττικόν”.

Παρακολουθήστε τα:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίωξη ξανά στην 77χρονη για ανθρωποκτονία του συζύγου της στην Θεσσαλονίκη - Σχεδόν όλα του τα πλευρά ήταν σπασμένα
Για την υπόθεση είχε συλληφθεί την πρώτη φορά, κατηγορούμενη για παράλειψη παροχής βοήθειας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν ενημέρωσε τις αρχές, παρότι ο άνδρας είχε καταρρεύσει
Η 77χρονη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
5