Κόσμος

Τουρκία: 24 νεκροί από τον εκτροχιασμό του τρένου

Στους 24 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή στην περιοχή Τεκίρντα, στη βορειοδυτική Τουρκία, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Ρετζέπ Ακντά.

Οι επιχειρήσεις διάσωσης ολοκληρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας. Δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών υπερδιπλασιάστηκε και πλέον γίνεται λόγος για 24 νεκρούς.

turkey turkey
Το τρένο που μετέφερε περίπου 360 επιβάτες, είχε ξεκινήσει από το Καπίκουλε, στα σύνορα με τη Βουλγαρία, και μετέβαινε στην Κωνσταντινούπολη. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών η γραμμή φαίνεται ότι υπέστη καθίζηση με αποτέλεσμα έξι από τα βαγόνια της να εκτροχιαστούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου και Τραμπ συγκυβερνήτες σε βομβαρδιστικό Β-2 που περνάει πάνω από το Ιράν – Το AI βίντεο «μήνυμα» του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού
Έξι μήνες μετά τον βομβαρδισμό των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων, ο Νετανιάχου φαίνεται να θέλει να τραβήξει τα βλέμματα
τραμπ- νετανιαχου