Κόσμος

8χρονος έμαθε οδήγηση… στο Youtube και πήγε για μπέργκερ!

Η πελώρια λαχτάρα για ένα μπέργκερ από τα McDonald’s ώθησε έναν 8χρονο Αμερικανό να πάρει το φορτηγάκι του πατέρα του για να πάει σε ένα εστιατόριο της αλυσίδας fast food, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Η Weirton Daily Times, εφημερίδα του Οχάιο, ανέφερε ότι το 8χρονο αγόρι έμαθε να οδηγεί μέσω του… YouTube. Ο μικρός πήρε μαζί του στην περιπέτειά του και την 4χρονη αδελφή του. Οδήγησε για περισσότερο από ένα χιλιόμετρο και αποδείχθηκε μάλιστα πολύ προσεκτικός οδηγός, σταματώντας στα κόκκινα φανάρια!

Οι εργαζόμενοι στα McDonald’s της πόλης Ιστ Πάλεσταϊν, μια μικρή πόλη στο ανατολικό Οχάιο, πίστεψαν ότι τους κάνει πλάκα όταν εμφανίστηκε στο drive through του καταστήματος και παρήγγειλε ένα μπέργκερ.

Οι γονείς του 8χρονου κοιμόντουσαν στο σπίτι και ενημερώθηκαν από την αστυνομία για τη δράση του γιου τους.

Ο μικρός δραπέτης έβαλε τα κλάματα όταν είδε τους αστυνομικούς. Όμως ευτυχώς δεν τον τιμώρησαν και τελικά μπόρεσε να αγοράσει το τσίζμπεργκερ που ήθελε, καθώς και φτερούγες κοτόπουλου και πατάτες τηγανιτές, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στη Γαλλία: Ζευγάρι κρατούσε κλεισμένη μια 45χρονη και τη βασάνιζε επί χρόνια – Την έπλεναν με χλωρίνη και την τάιζαν χυλό με απορρυπαντικό πιάτων
Η 45χρονη γυναίκα «εξαφανίστηκε» για τις αρχές από τον Απρίλιο του 2022, όταν εκδόθηκε το διαζύγιό της, κοιμόταν σε μια ξαπλώστρα, έκανε την ανάγκη της σε ένα δοχείο ή σε πλαστικές σακούλες
Αστυνομία
Νικολά Σαρκοζί: Απειλές θανάτου και προσβολές την «τρομακτική» πρώτη νύχτα στη φυλακή – «Μικρέ Νικολά, δείξε μας το κεφάλι σου, ξέρουμε τα πάντα»
Μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, δύο αστυνομικοί της υπηρεσίας προστασίας VIP, τη SDLP, βρίσκονται στο διπλανό κελί του πρώην προέδρου της Γαλλίας και τον φρουρούν όλο το 24ωρο
Νικολά Σαρκοζί
«Ήθελα να εξαφανίσω τον καταυλισμό υποστηρικτών του Βούτσιτς» λέει ο δράστης των πυροβολισμών στη Σερβία - Ήταν υπάλληλος της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών
Ο πρόεδρος της Σερβίας άφησε υπονοούμενα για πολιτικά κίνητρα υποστηρίζοντας ότι «το επεισόδιο αποτελεί συνέπεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που κάνουν οι φοιτητές και η αντιπολίτευση»
Σέρβοι αστυνομικοί ασφαλίζουν την περιοχή μπροστά από το Κοινοβούλιο στο Βελιγράδι.