Κόσμος

Αδιανόητο! Βρήκαν 50 ψόφιες γάτες μέσα σε ψυγεία μετά από ντου της αστυνομίας

Όταν η αστυνομία της Φλόριντα πραγματοποίησε έφοδο σε ένα σπίτι προκειμένου να συλλάβει έναν άνδρα ύποπτο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, βρέθηκε ενώπιον μιας αναπάντεχης ανακάλυψης: 50 πτώματα γατών είχαν τοποθετηθεί και διατηρούνταν σε πολλά ψυγεία.

Ο Νταγκ Ουέστκοτ, 55 ετών, είχε επίσης 35 ζωντανές γάτες, ενώ από τις πολλές σακούλες απορριμμάτων, οι οποίες ξεχείλιζαν από περιττώματα, αναδύονταν τόσο αηδιαστικές οσμές που οι αστυνομικοί της κομητείας του Παλμ Μπιτς (νοτιοανατολικές ΗΠΑ) έπρεπε να φορέσουν προστατευτικές μάσκες προκειμένου να μπουν στο σπίτι, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα The Palm Beach Post.

Τα 50 κουφάρια των γατών είχαν τοποθετηθεί σε 4 ψυγεία σε ένα σπίτι που βρισκόταν στο Λέικ Ουόρθ.

Οι γείτονες του 50χρονου περιέγραψαν την παράξενη συμπεριφορά του, την τάση του να κυκλοφορεί χωρίς να φοράει μπλούζα και να προσπαθεί να δίνει μικρά δωράκια στα παιδιά.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η ανυπόφορη μυρωδιά εξαπλωνόταν εκτός των τοίχων του σπιτιού και οι γάτες μπαινόβγαιναν ελεύθερα.

Ο Ντέιβιντ Ουαλέσκι, υπεύθυνος μιας τοπικής οργάνωσης για την προστασία των ζώων, εξήγησε στην εφημερίδα ότι ο Νταγκ Ουέστκοτ αρνήθηκε να αποχωριστεί τις ζωντανές γάτες. Ένας δικαστής θα αποφανθεί σε διάστημα 30 ημερών τι θα απογίνουν οι γάτες.

Επίσης διευκρίνισε ότι, λόγω έλλειψης κεφαλαίων, θα πραγματοποιηθούν νεκροψίες νεκροτομές σε μερικές μόνο από τις γάτες που βρέθηκαν ψόφιες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μια καφετέρια μόνο… για γάτες! (ΦΩΤΟ)

Αυτό το βίντεο θα σας κάνει να λατρέψετε τις γάτες!

Δε θα πιστεύετε πως εξελίχθηκε η γλυκιά στιγμή ανάμεσα στις δυο γάτες…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λιβύη: Ο Χάφταρ συναντήθηκε με τον επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών – Συζήτησαν για το μεταναστευτικό
Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στις θετικές εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στις σχέσεις μεταξύ Βεγγάζης και Άγκυρας, «με τρόπο που εξυπηρετεί τα κοινά τους συμφέροντα»
Ο Χαλίφα Χάφταρ με τον Ιμπραήμ Καλίν
New York Times: Ο Ντόναλντ Τραμπ ποντάρει στη «διπλωματία των ηγετών» με τον Πούτιν αλλά προκαλεί στρατηγική σύγχυση
Ο Αμερικανός πρόεδρος προτιμά τις απευθείας συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν αντί μιας συνεκτικής στρατηγικής αλλά δέκα ημέρες μετά τη σύνοδο στην Αλάσκα, η ειρηνευτική διαδικασία έχει βαλτώσει
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Γερμανία: «Θα συμμετέχουμε στις εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία για να μην τολμήσει ο Πούτιν να επιτεθεί ξανά»
Το Βερολίνο ξεκαθαρίζει την στάση του για σαφή και έμπρακτη υποστήριξη του Κιέβου μετά τις πρόσφατες συνομιλίες Τραμπ με Πούτιν και Ευρωπαίους ηγέτες
Ο Γερμανός Αντικαγκελάριος Λαρς Κλίνγκμπεϊλ με τον Ουκρανό Υπουργό Οικονομικών Σέρχι Μαρτσένκο 1
Guardian: Πώς ο πρώην αρχηγός των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Βαλέρι Ζαλούζνι «άδειασε» τον Τζέι Ντι Βανς
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί του μετά την αποτυχημένη συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο, στις αρχές του χρόνου, αλλά ο Ζαλούζνι τον απέρριψε
Βαλέρι Ζαλούζνι 1