Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντζελίνα Τζολί: Όταν έκανε… “σκουπίδι” τη Μαριόν Κοτιγιάρ

Αντζελίνα Τζολί: Όταν έκανε… “σκουπίδι” τη Μαριόν Κοτιγιάρ

Η παράφορη ζήλια της Αντζελίνα Τζολί για τη Μαριόν Κοτιγιάρ, η συνάντηση των δυο ηθοποιών στα γυρίσματα της ταινίας Allied και ένα διαζύγιο “βόμβα” που μάλλον όλοι περίμεναν. Η πλευρά της Γαλλίδας ηθοποιού αρνείται, όπως και ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ, τις φήμες πως είναι το “τρίτο πρόσωπο” στη σχέση των Brangelina και κυρίως η αιτία του χωρισμού τους.

Υπάρχει τελικά τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς που μετά από 12 χρόνια σχέσεις (εκ των οποίων τα δυο παντρεμένοι) αποφάσισαν να χωρίσουν; Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Page Six ανέφερε πως η Τζολί είχε προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τον Πιτ και έγινε έξαλλη όταν έμαθε πως εκείνος είχε εξωσυζυγική σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Allied, Μαριόν Κοτιγιάρ.

Μάλιστα, λέγεται πως ζήλευε τόσο πολύ, που όταν βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας, αρνήθηκε να μιλήσει με τη Γαλλίδα ηθοποιό. «Η Αντζελίνα αγνόησε πλήρως τη Μαριόν και όταν εκείνη προσπάθησε να της μιλήσει, κοίταξε αλλού» είπε πηγή. Της… γύρισε τα μούτρα, για να το πούμε και πιο λαϊκά.

«Η Μαριόν απογοητεύτηκε. Πίστευε ότι θα γνώριζε από κοντά τη σπουδαία πρεσβευτή του ΟΗΕ και αντίθετα η Αντζελίνα αρνήθηκε να της μιλήσει γιατί ζήλευε», τόνισε η ίδια πηγή. Πρόσθεσε δε ότι οι φήμες πως ο Μπραντ Πιτ έχει σχέση με τη Μαριόν Κοτιγιάρ είναι 100% ψευδείς.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που υπάρχουν… ψίθυροι για ερωτική σχέση ανάμεσα στη Γαλλίδα ηθοποιό και τον Μπραντ Πιτ. Τον περασμένο Μάιο δημοσίευμα του Ιnquisitr ανέφερε τους καυγάδες του ζευγαριού και την αφόρητη ζήλια της Τζολί. “Του είπε πως αισθάνεται προδομένη. Θυμώνει απίστευτα όταν ο άντρας της σχολιάζει πόσο χαριτωμένη είναι η προφορά της Κοτιγιάρ και της λέει πόσο καλή ηθοποιός είναι”.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ έχει σχέση με τον Γάλλο ηθοποιό Γκιγιόμ Κανέ από το 2007 και μαζί απέκτησαν πριν από πέντε χρόνια έναν γιο, τον Μαρσέλ. Πηγή κοντά στην οικογένεια της Γαλλίδας ηθοποιού δήλωσε στη Daily Mail πως η Κοτιγιάρ είναι καταρρακωμένη από τα όσα ακούγονται, πως δηλαδή είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Τζολί – Πιτ και η αιτία του διαζυγίου τους.

«Η Μαριόν και ο Γκιγιόμ είναι ευτυχισμένοι και αυτού του είδους οι φήμες δεν είναι αυτό που θέλει η Μαριόν να λέγεται για εκείνη. Οι φήμες πως απατά τον Γκιγιόμ με τον Μπραντ την έχουν καταρρακώσει. Δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα της. Απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή και θέλει να την απολαύσει ακόμη περισσότερο. Όλη αυτή η φασαρία θα είναι ένα μεγάλο σοκ για εκείνη», δήλωσε η ίδια πηγή στη Daily Mail.

Κοτιγιάρ και Πιτ πρωταγωνιστούν στο πολεμικό δράμα «Σύμμαχοι» (Allied) που θα βγει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο. Σύμφωνα με τον παραγωγό της ταινίας Γκράχαμ Κινγκ, οι δυο ηθοποιοί «έδεσαν» αμέσως. «Ο Μπραντ και η Μαριόν είχαν εξαρχής απεριόριστο σεβασμό ο ένας για τον άλλο και μόλις «μπήκαν» στους χαρακτήρες τους, η χημεία τους ήταν απόλυτη», είχε δηλώσει στο περιοδικό People τον περασμένο Αύγουστο.

«Ήταν σημαντικό για εκείνους όχι μόνο να κάνουν πρόβες μαζί πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα αλλά πέρασαν και πολύ χρόνο με τον σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ζεμέσκις, δουλεύοντας πάνω στους χαρακτήρες τους», πρόσθεσε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε