Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Φιλαράκια: Χαμός στο facebook με τη συλλεκτική φωτογραφία!

Φιλαράκια: Χαμός στο facebook με τη συλλεκτική φωτογραφία!

Έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία ως μια από τις πετυχημένες σειρές στην τηλεοπτική ιστορία. Τι και αν έχουν περάσει 12 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο; Παραμένουν τα πιο αγαπημένα “Φιλαράκια” μας!

Οι θαυμαστές της σειράς εδώ και χρόνια εκφράζουν την επιθυμία τους για ένα μεγάλο reunion. Μπορεί να μην ήρθε με τον τρόπο που ήθελαν, αλλά οι ηθοποιοί της σειράς βρέθηκαν και πάλι όλοι μαζί, με εξαίρεση τον Matthew Perry (Τσάντλερ), για να τιμήσουν τον παραγωγό James Burrows.

Στη μεγάλη βραδιά συναντήθηκαν και με το καστ της επιτυχημένης σειράς The Big Bang Theory και οι πρωταγωνιστές έβγαλαν μια selfie που κάνει θραύση στα social media. David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow και Courteney Cox πόζαραν χαμογελαστοί σε ένα reunion που χρόνια περίμεναν οι θαυμαστές τους.

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει βάλει φωτιά στα social media είναι ακόμα πιο συλλεκτική, καθώς πόζαραν με τους ηθοποιούς Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg και Kaley Cuoco της επιτυχημένης σειράς The Big Bang Theory.

 

Ummmm NIGHT MADE. Can’t breathe #friends meets #bbt @bigbangtheory_cbs I died and went to heaven

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @normancook στις

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε