Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Gypsy Rose: Αποφυλακίστηκε πρόωρα για τη δολοφονία της μητέρας που έπασχε σύνδρομο Μινχάουζεν

Gypsy Rose: Αποφυλακίστηκε πρόωρα για τη δολοφονία της μητέρας που έπασχε σύνδρομο Μινχάουζεν

Η Gypsy Rose Blanchard ζούσε για χρόνια μία πραγματική κόλαση, από την ίδια της την μητέρα που έπασχε από το σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου και την «κρατούσε» για χρόνια «άρρωστη» για να τραβάει την προσοχή.

Η μητέρα τελικά μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου το 2015, στο σπίτι της στο Μιζούρι και για το φόνο, συνελήφθη η κόρη της Gypsy Blanchard αλλά και ο φίλος της, Nicholas Godejohn τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω του διαδικτύου.

Σύμφωνα με το ABC το κορίτσι τώρα, αποφυλακίστηκε πρόωρα…

Η υπόθεση ήταν πρωτοσέλιδο για μεγάλο διάστημα στα δίκτυα των ΗΠΑ και μάλιστα έγινε και σειρά στο Hulu το 2019. Η Patricia Arquette κέρδισε ένα Emmy για το ρόλο της μητέρας «Dee Dee» Blanchard στη σειρά, που ονομάζεται «The Act»!

Η «Dee Dee» Blanchard σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν κακοποιούσε για χρόνια την κόρη της, πείθοντας την Gypsy και το κοινό ότι ήταν εξαιρετικά άρρωστη, ενώ δεν ήταν.

Η Gypsy Blanchard, 32 ετών σήμερα, μεγάλωσε πιστεύοντας ότι είχε παθήσεις όπως λευχαιμία, μυϊκή δυστροφία, προβλήματα όρασης και ακοής και επιληπτικές κρίσεις.

Κινούταν με αναπηρικό καροτσάκι, είχε σωλήνα σίτισης και υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις που αργότερα κρίθηκαν περιττές. Η «Dee Dee» Blanchard φέρεται να είπε ψέματα για την ηλικία της Gypsy, κάνοντας την να φαίνεται νεότερη στα έγγραφα.

«Με έδενε με αλυσίδες στο κρεβάτι και έβαλε κουδούνια στις πόρτες» περιέγραψε η Gypsy Blanchard στο ABC News το 2017. Η ίδια είπε ότι ήθελε την μητέρα της νεκρή για να μπορέσει να ξεφύγει από αυτήν.

Τελικά την μαχαίρωσε ο σύντροφος του κοριτσιού μέχρι θανάτου, λέγοντας στην Αστυνομία ότι ήθελε να προστατεύσει την κοπέλα του.

Το 2017, η Gypsy Blanchard δήλωσε ότι ένιωθε πιο ελεύθερη στη φυλακή από ό,τι όταν ζούσε με τη μαμά της…

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις