Κόσμος

Highgrove Splash: Ο βασιλιάς Κάρολος δημιούργησε το νέο του άρωμα εμπνευσμένο από τους κήπους Highgrove Estate

Οι κήποι Highgrove Estateαποτέλεσαν έμπνευση για το νέο άρωμα που θα κυκλοφορήσει με την υπογραφή του βασιλιά Καρόλου με την ονομασία «Highgrove Splash».

Ο Βασιλιάς Κάρολος έδωσε την ονομασία «Highgrove Splash», στο βασιλικό άρωμα eau de cologne, το οποίο διαθέτει «νότες βάσης από βετιβέρ και ξύλο κέδρου», μαζί με «πλούσιο άρωμα εσπεριδοειδών που δένει με εσάνς κυπαρισσιού», σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος στην ιστοσελίδα Highgrove.

Φτιαγμένο σε συνεργασία με το πολυτελές λονδρέζικο κατάστημα Truefitt & Hill, το μπουκάλι με το άρωμα των 100 ml κοστίζει 135 λίρες και υπόσχεται να «θυμίζει τη γοητεία» των κήπων του βασιλικού κτήματος στο Gloucestershire.

Σημειώνεται ότι βασιλιάς Κάρολος αγόρασε το Highgrove House, το 1980 το οποίο διαθέτει 900 στρέμματα βιολογικής καλλιέργειας ενώ οι περίτεχνοι κήποι του σχεδιασμένοι από βοτανολόγους και ανοιχτοί για το κοινό συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ένα πάθος που μοιράζεται με την βασίλισσα Καμίλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Highgrove Gardens (@highgrovegarden)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Highgrove Gardens (@highgrovegarden)

Επίσης η συλλογή Highgrove περιλαμβάνει κρέμα ξυρίσματος, σαπούνι και λάδι για ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματος με νότες κυπαρισσιού, λεμονιού, λεβάντας και βετιβέρ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Truefitt & Hill (@truefittandhillofficial)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Truefitt & Hill (@truefittandhillofficial)

Αυτό δεν είναι το πρώτο ταξίδι του Καρόλου στον κόσμο των αρωμάτων.

Τον Αύγουστο του 2022, ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας συνεργάστηκε με τον βρετανικό οίκο αρωμάτων Penhaligon’s για να λανσάρει το «Highgrove Bouquet».

Το βασιλικό προϊόν, διαφημίστηκε ως «το άρωμα του μέλλοντος» με την συσκευασία του να είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμα υλικά ενώ η εκτύπωση από οργανικό μελάνι, χωρίς ορυκτέλαια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άνδρες της ασφάλειας του Ζελένσκι σχεδίαζαν να τον δολοφονήσουν στο γραφείο του το 2024 – Τι αποκάλυψε ο επικεφαλής της SBU
«Το σχέδιο ήταν να εξοντωθεί ο Πρόεδρος Ζελένσκι στο αεροδρόμιο Ρζεσζόφ. Εξετάστηκαν αρκετές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου ενός FPV drone και ενός ελεύθερου σκοπευτή», αποκάλυψε ο Βασίλ Μαλιούκ
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Πάνω από 140 καταγγελίες για επιθέσεις με σύριγγες σε φεστιβάλ μουσικής στη Γαλλία, ανάμεσά τους ανήλικοι - 12 συλλήψεις υπόπτων με «στόχο 50 θύματα»
Στο Παρίσι, ξεκίνησαν έρευνες μετά την αναφορά τριών ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ένα 15χρονο κορίτσι και ένας 18χρονος, ότι «καρφώθηκαν» από σύριγγες σε διαφορετικά περιστατικά
Θέα της Βασιλικής του Παρισιού 2024 που είναι προσαρτημένη σε ένα αερόστατο με 100% ηλεκτρική και μη ολυμπιακή φλόγα, δημιουργημένη από τον Γάλλο σχεδιαστή Mathieu Lehanneur, η οποία αιωρείται στον ουρανό του Παρισιού κατά την ετήσια πανεθνική γιορτή της μουσικής