Κόσμος

Kendji Girac: Προσποιήθηκε πως αυτοκτόνησε όταν η σύντροφός του απείλησε να τον χωρίσει

Την παραδοχή ότι «προσποιήθηκε μία αυτοκτονία» έκανε ο Kendji Girac για να φοβίσει τη σύντροφό του. Ο Γάλλος τραγουδιστής αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να φέρει τραύμα από σφαίρα. 

Στην προσπάθειά του να κάνει τη σύντροφό του να φοβηθεί και να μην τον χωρίσει, όπως προειδοποίησε, ο Kendji Girac πυροβόλησε τον εαυτό του, τη Δευτέρα (22.04.2024) με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από σφαίρα. Ο τραγουδιστής, νικητής της εκπομπής The Voice 2014, «φοβήθηκε πολύ όταν την άκουσε να λέει ότι θα τον χωρίσει, ένιωσε πανικό και με κάποιο τρόπο, προσποιήθηκε μια αυτοκτονία» δήλωσε ο εισαγγελέας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

«Εκτός αν προκύψουν νεότερα στοιχεία, αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης», πρόσθεσε, την ώρα που άλλες έρευνες θα συνεχιστούν για να «εξακριβωθεί από πού προήλθε αυτό το όπλο».

Ο 27χρονος τραγουδιστής είπε στους διασώστες ότι είχε αγοράσει το όπλο, ένα Colt 45, από μια υπαίθρια αγορά και τραυματίστηκε ενώ το περιεργαζόταν, σύμφωνα με μια πηγή με γνώση της υπόθεσης που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Νοσηλεύτηκε τη Δευτέρα κοντά στο Μπορντό (νοτιοδυτικά) για ένα τραύμα στο στήθος από σφαίρα, η οποία πέρασε κοντά από την καρδιά, με τον εισαγγελέα να χαρακτηρίζει θαύμα την επιβίωσή του.

«Θα χρειαστεί σίγουρα πολλούς μήνες για να αναρρώσει πλήρως», εκτιμά ο εισαγγελέας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendji Girac (@kendji)

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, με περισσότερα από 2,5 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος κι ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης κατά τη διάρκεια μιας ολοήμερης γιορτής.

«Εντάσεις προέκυψαν εξαιτίας του αναπτυσσόμενου εθισμού του στο αλκοόλ, ένα θέμα το οποίο οδήγησε και σε μεγάλες διαμάχες στη σχέση του ζευγαριού», εξήγησε ο Ολιβιέ Ζανσόν, ο εισαγγελέας του Μον ντε Μαρσάν, στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Ο Κεντζί Ζιράκ «είχε ήδη πει κατά το παρελθόν ότι θα αυτοπυροβολείτο ή θα έκοβε τον λαιμό του κατά τη διάρκεια των καυγάδων τους», σύμφωνα με την κατάθεση της συντρόφου του που μετέφερε ο εισαγγελέας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που διήρκησε πάνω από μιάμιση ώρα, ο εισαγγελέας απέκλεισε σειρά σεναρίων, όπως την επέμβαση ενός τρίτου προσώπου ή ακόμα και την υπόθεση ενός ατυχήματος, κάτι που υποστήριξε ο Ζιράκ στην αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «plan B» της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν η κυβέρνηση Τραμπ κάνει πίσω στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
«Υπάρχει σχέδιο Β, αλλά πρέπει να εργαστούμε για το σχέδιο Α. Γιατί διαφορετικά, εάν επικεντρωθούμε στο σχέδιο Β, (αναπόφευκτα) αυτό θα συμβεί», δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας
Η Κάγια Κάλας
Έντεκα τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση, από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος στην Κοπεγχάγη
«Το αυτοκίνητο χτύπησε έναν ποδηλάτη και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο κοντά σε ένα καφέ όπου υπάρχει εξωτερικός χώρος σαν βεράντα, όπου έριξε κάτω και άλλους ανθρώπους», διευκρίνισε η αστυνομία
Αστυνομικοί και διασώστες επιχειρούν στο Sortedam Dossering, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος, Κοπεγχάγη, Δανία
Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου στους καρκινοπαθείς: «Κάθε διάγνωση είναι τρομακτική»
Ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τον καρκίνο, λέγοντας ότι «η διάγνωση καρκίνου δεν χρειάζεται ποτέ να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον χωρίς ελπίδα και υποστήριξη»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Πανικός στο Ισραήλ: Συγκλονιστικά πλάνα από τις φωτιές στην Ιερουσαλήμ - Στους 23 οι τραυματίες
Οι φλόγες κατακαίνε δασωμένες εκτάσεις κοντά στον δρόμο που συνδέει το Λατρούν με τη Μπετ Σεμές. Πολλοί οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου και διέφυγαν με τα πόδια
Ισραηλινό προσωπικό ασφαλείας και διάσωσης εργάζεται κοντά στο Latrun στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς ξέσπασαν πυρκαγιές λόγω της υπερβολικής ζέστης
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες