Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Στοκχόλμη: Αυτόν ψάχνουν! Νέες φωτογραφίες του βασικού υπόπτου!

Φωτογραφίες από Twitter / @rutamozur
Φωτογραφίες από Twitter / @rutamozur

Στην δημοσιότητα έδωσε η σουηδική αστυνομία τις φωτογραφίες του βασικού υπόπτου για την επίθεση με το φορτηγό στην Στοκχόλμη. Συνεχώς εμφανίζονται νέες φωτογραφίες του στο διαδίκτυο.

«Κανείς δεν έχει συλληφθεί μέχρι τώρα», διευκρίνισε η αστυνομία σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, μετά το αιματηρό περιστατικό στη Στοκχόλμη, όπου ένα φορτηγό έπεσε στο πλήθος αφήνοντας πίσω τουλάχιστον τρεις νεκρούς.

Όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Αρχικά μεταδόθηκε από σουηδικά και διεθνή ΜΜΕ πως έχει γίνει μία σύλληψη, με κάποια άλλα να μιλούν και για περισσότερες.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν και φωτογραφίες και βίντεο που μεταδίδονται από διεθνή μέσα ενημέρωσης, που δείχνουν σουηδούς αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε κάποιους υπόπτους.

Πάντως, αυτό που παραμένει δεδομένο, είναι πως η σουηδική αστυνομία αναζητά έναν άνδρα, ως τον βασικό ύποπτο του μακελειού, στο οποίο να υπενθυμίζουμε πως έχασαν τη ζωή τους “αρκετοί άνθρωποι”, όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Δείτε τις φωτογραφίες του βασικού υπόπτου που κατακλύζουν το διαδίκτυο

 

Φωτογραφία από Aftonbladet

Φωτογραφία από Aftonbladet

Φωτογραφία από Twitter / @joosttadema

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε