Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα “καρφιά” του πατέρα της Τζόλι για τον Μπραντ Πιτ και το διαζύγιο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Για το διαζύγιο της κόρης του, Αντζελίνα Τζολί, με τον Μπραντ Πιτ, μίλησε ο Γιαν Βόιτ, δηλώνοντας σοκαρισμένος.

Ο 77χρονος ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Inside Edition”, είπε πως “εναι πολύ λυπηρό όλο αυτό. Σίγουρα έγινε κάτι πολύ σοβαρό για να πάρει η Αντζελίνα αυτήν την απόφαση. Είμαι σοκαρισμένος. Ανησυχώ πολύ για εκείνη και τα παιδιά και σύντομα θα τους δω από κοντά”.

Την περασμένη Δευτέρα, η Angelina Jolie κατέθεσε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2014 στη Γαλλία αλλά είναι μαζί από το 2004, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith. Απέκτησαν μαζί έξι παιδιά (τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά) των οποίων η 41χρονη ηθοποιός ζητά την πλήρη επιμέλεια και θέλει ο Πιτ να έχει μόνο τη νομική τους επιμέλεια. Μόνο που εκείνος, διαμηνύει ότι θα δώσει μάχη για κοινή κηδεμονία, όπως γράφει το TMZ. Πηγές κοντά στον διάσημο σταρ τονίζουν πως η Αντζελίνα… ονειρεύεται αν πιστεύει πως μπορεί να πάρει τα παιδιά μακριά του!

“Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό (σ.σ. να έχει η Τζολί μόνο την κηδεμονία των παιδιών)” τονίζουν οι πηγές από το περιβάλλον του Πιτ, ο οποίος με κάθε ευκαιρία σπεύδει να τονίσει πόσο καλή μητέρα είναι εκείνη και πως δεν θέλει να την πληγώσει για τη διαδικασία του διαζυγίου. Όλα δείχνουν πως θα είναι ένα διαζύγιο που ίσως εξελιχθεί σε… πόλεμο των Ρόουζ.

Όσο για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση για διαζύγιο; «Ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στις 15 Σεπτεμβρίου» γράφει το US Weekly, επικαλούμενο “πηγή” κοντά στο ζευγάρι. Σημειωτέον πως η 15η Σεπτεμβρίου ορίζεται στα χαρτιά του διαζυγίου ως η ημερομηνία του χωρισμού τους.

Η οριστική απόφαση της Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου ελήφθη πριν από μια εβδομάδα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν έχασε χρόνο. «Η οριστική απόφαση πάρθηκε μόλις πριν από μια εβδομάδα. Σημειώθηκε ένα περιστατικό και ώθησε την Αντζελίνα να δράσει» είπε η “πηγή”.

 

 

Αν και δεν αποκάλυψε ποιο είναι αυτό το περιστατικό, που ήταν τόσο σοβαρό για να την ωθήσει να βάλει τέλος σε μια σχέση 12 ετών, ο ίδιος άνθρωπος τόνισε πως «επηρέασε όλη την οικογένεια». Η απόφαση, προσθέτει, δεν ήταν εύκολη για την Τζολί, που επιμένει να λέει πως «ο Μπραντ είναι ο έρωτας της ζωής της και η απόφαση βαραίνει την καρδιά της», λέει – πάντα- η “πηγή”.

Η ίδια πηγή απαλλάσσει την Μαριόν Κοτιγιάρ, συμπρωταγωνίστρια του Μπραντ Πιτ στη νέα του ταινία (Allied), ως την “πέτρα του σκανδάλου”. «Η Μαριόν δεν ήταν η αιτία του διαζυγίου». Και αυτό μετά τα δημοσιεύματα πως η ζήλια είχε τυφλώσει την Τζολί, που όχι μόνο είχε προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τον 52χρονο σύντροφό της αλλά είχε φερθεί και σαν… σκουπίδι στη Γαλλίδα ηθοποιό όταν επισκέφτηκε τα γυρίσματα της ταινίας “Σύμμαχοι”. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η Τζολί επινόησε τον ερωτικό δεσμό Πιτ – Κοτιγιάρ εξαιτίας της απίστευτης ζήλιας της και πως είναι 100% ψευδές ότι ο 51χρονος σταρ την απάτησε με τη Γαλλίδα συμπρωταγωνίστριά του.

Πρόσωπο από το περιβάλλον της βραβευμένης με Όσκαρ Γαλλίδας ηθοποιού αποκάλυψε πως η Κοτιγιάρ είναι καταρρακωμένη από τις φήμες πως έχει σχέση με τον Brad Pitt και πως είναι ευτυχισμένη με τον σύντροφό της Γκιγιόμ Κανέ (Γάλλο ηθοποιό και σκηνοθέτη) και τον 5χρονο γιο τους, Μαρσέλ.

Με πληροφορίες από PEOPLE

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε