Παρασκευή, 17 Μαΐ
20oC Αθήνα

Το αεροσκάφος της Malaysian Airlines που αγνοείται είχε εμπλακεί σε ατύχημα

Το αεροσκάφος της Malaysian Airlines που αγνοείται είχε εμπλακεί σε ατύχημα

Όλα έγιναν τον Αύγουστο του 2012 στο διεθνές αεροδρόμιο της Σανγκάης Pudong. Το αγνοούμενο Boeing της Malaysian Airlines είχε εμπλακεί σε ατύχημα κατά τη διάρκεια τροχοδρόμησης.

Το Boeing 777-200 έχει εξαφανιστεί εδώ και ώρες από τα ραντάρ και η αγωνία για την τύχη των 239 επιβαινόντων χτυπάει “κόκκινο”. Απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Αυτό που αποκαλύπτεται τώρα, σύμφωνα με τον Guardian είναι πως στις 9 Αυγούστου του 2012 στο διεθνές αεροδρόμιο Pudong της Σανγκάκης, είχε συγκρουστεί στο έδαφος με άλλο αεροσκάφος.

Όπως προκύπτει από αναφορά στο Δίκτυο Ασφάλειας Αεροπλοΐας (Aviation Safety Network), το αναζητούμενο αεροσκάφος, κατά τη διάρκεια τροχοδρόμησης, είχε χτυπήσει στην ουρά αεροσκάφος Airbus της China Eastern.

Από τη σύγκρουση, έσπασε το φτερό του, ενώ δεν είχε τραυματιστεί κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εδώ συνετρίβη το Boeing της Malaysian Airlines με τους 239 επιβαίνοντες; Οι πρώτες φωτογραφίες από τις πετρελαιοκηλίδες ανοιχτά του Βιετνάμ

Η στιγμή που το Boeing της Malaysia Airlines χάνεται από το ραντάρ

Πέντε παιδιά ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης 370 της Malaysia Airlines

Σπαραγμός στα αεροδρόμια της Κουάλα Λουμπούρ και του Πεκίνου

Εξαφάνιση – μυστήριο boeing της Malaysia Airlines με 239 επιβαίνοντες – Δεν εξέπεμψε ποτέ σήμα κινδύνου, δεν έχουν βρεθεί συντρίμμια

Αγνοείται αεροπλάνο με 239 επιβαίνοντες – Χάθηκε από τα ραντάρ

Θρίλερ με το αεροσκάφος της Malaysia Airlines με 239 επιβαίνοντες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε