Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Closer: Δυο χρόνια μαζί Ολάντ – Γκαγιέ

Closer: Δυο χρόνια μαζί Ολάντ – Γκαγιέ

Με νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ κυκλοφορεί το γαλλικό περιοδικό Closer, σύμφωνα με το οποίο το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια.

Η σχέση του Γάλλου προέδρου με τη 41χρονη ηθοποιό ξεκίνησε το 2011, σύμφωνα με το περιοδικό, που αποκαλύπτει πως υπάρχει και δεύτερο διαμέρισμα όπου ο Ολάντ και η Γκαγιέ ζούσαν τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Με τη στήριξη της πρώην συντρόφου (και μητέρας των παιδιών του) του Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η Γκαγιέ εντάχθηκε στην προεκλογική εκστρατεία του Σοσιαλιστή υποψηφίου. Η σχέση τους ξεκινάει σιγά σιγά, με ραντεβού σε εστιατόρια του Παρισιού, συζήτηση για σινεμά.

Η Γκαγιέ εμφανίζεται σε φωτογραφίες κοντά στον Ολάντ κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Γαλλίας, ενώ τον Απρίλιο του 2012, λίγο πριν από τις εκλογές, εμφανίζεται να μιλά με τον γιο του προέδρου, Τομάς Ολάντ, σε εκδήλωση στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Ολάντ αρνήθηκε να πάει διακοπές με την Τριερβελέρ για να είναι με τη Γκαγιέ.

Τα χάπια της Βαλερί

Και ενώ οι νέες αποκαλύψεις έρχονται να προκαλέσουν νέο σάλο, δημοσιεύματα του ξένου τύπου αναφέρουν ότι οι γιατροί δεν επιτρέπουν στον Φρανσουά Ολάντ να επισκεφτεί στο νοσοκομείο την (επίσημη) σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ για να μην την αναστατώσει περισσότερο.

Όπως γράφει η Telegraph, ο Ολάντ ήθελε να ανακοινώσει στην Τριερβελέρ το χωρισμό τους στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά την Παρασκευή εκείνη μπήκε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας πήρε πολλά χάπια και γι’ αυτό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και όχι εξαιτίας νευρικού κλονισμού.

Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα Le Point, όπου φίλος της Τριερβελέρ υποστήριξε πως εκείνη πήρε χάπια όταν ο Ολάντ «με ψυχρό τρόπο» της ανακοίνωσε τη σχέση του με τη Γκαγέ.
Το επόμενο πρωί σηκώθηκε κι ένιωθε χάλια και τρομερά μόνη και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Πάντως, το περιοδικό αναφέρει πως δεν υπάρχει περίπτωση η Τριερβελέρ να προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεφόρτωσε κοπριά έξω από τη Βουλή! ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Παίξτε παιχνίδι με τον Ολάντ και την ερωμένη του!

Υπουργός αποκάλεσε σύντροφο του Ολάντ την ηθοποιό – Που προσπάθησε να την “βολέψει”

Έγκυος από τον Ολάντ η Ζουλί Γκαγιέ;

Ολάντ: “Περνάω δύσκολα στην προσωπική μου ζωή”

Έτοιμη να συγχωρήσει τον Ολάντ η Τριερβελέρ – Τα «καυτά» ερωτήματα και η… ιερά εξέταση του προέδρου

American bar! Από τον Σιράκ στον Ολάντ η… ερωτική φωλιά των προέδρων – Ο ρόλος της Μαφίας της Κορσικής

Ο νέος έρωτας του Ολάντ “έστειλε” την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Το περιοδικό Closer θα αποσύρει τις πληροφορίες για το δεσμό του Ολάντ με ηθοποιό

Ο μυστικός έρωτας του Ολάντ με καλλονή Γαλλίδα ηθοποιό

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε