Κόσμος

Viral η οργισμένη αντίδραση Ιάπωνα σε ζευγάρι Αυστραλών που κάπνιζε σε χιονοδρομικό κέντρο

Ο Ιάπωνας προσπάθησε να νουθετήσει το ζευγάρι φωνάζοντας και βρίζοντας

Ένας Ιάπωνας αποφάσισε να νουθετήσει μια καπνίστρια από την Αυστραλία, που άναψε τσιγάρο σε χιονοδρομικό κέντρο της Ιαπωνίας. Ωστόσο, η αντίδραση του δεν ήταν διακριτική και κάπως έτσι έγινε ένα από τα πιο viral βίντεο των τελευταίων μηνών.

Ήδη το βίντεο έχει πάνω από 16 εκατομμύρια views, ενώ σημειώνεται πως το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους εξωτερικούς χώρους της Ιαπωνίας. 

Στο βίντεο φαίνεται ο άντρας να πλησιάζει το ζευγάρι και να τους φωνάζει: «Μην καπνίζετε, δεν είναι ευγενικό».

Η γυναίκα τον κοιτάει έντρομη και του απαντά: «Συγχώρεσέ με. Δεν το ήξερα. Μην φωνάζεις». 

Ο οργισμένος Ιάπωνας συνέχισε να της φωνάζει: «Συγγνώμη; Τι συγγνώμη;».

Στο σημείο αυτό ο άνδρας της γυναίκας τον σταμάτησε λέγοντάς του: «Μην της φωνάζεις, δεν το γνώριζε».

Σε έξαλλη κατάσταση ο Ιάπωνας φωνάζει: «Δεν το γνώριζε;». 

«Όχι, είναι η πρώτη της φορά εδώ» απάντησε ο Αυστραλός.

Στη συνέχεια την έβρισε με τη γυναίκα να του απαντά στο ίδιο ύφος, ενώ στη συνέχεια ο Αυστραλός σε ήρεμο τόνο άρχισε να του λέει πως δεν μπορείς να μιλάς έτσι σε μια γυναίκα. 

Όταν, δε, ο Ιάπωνας – που είχε από την πρώτη στιγμή κατέγραφε με βίντεο το σκηνικό – έκανε ένα βήμα προς το μέρος της ο άνδρας τον σταμάτησε λέγοντας του: «Τι; Θα την χτυπήσεις; Αν την ακουμπήσεις θα σε χτυπήσω».

Ο Αυστραλός απομακρύνθηκε επαναλαμβάνοντας πως: «Δεν μιλάμε έτσι σε μια γυναίκα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Φρένο» του Ιράν στον Τραμπ για τις διαπραγματεύσεις: «Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε μέχρι την πλήρη νίκη»
«Οι ισχυρές ένοπλες δυνάμεις του Ιράν είναι περήφανες και ακλόνητες στην υπεράσπιση της ακεραιότητας του Ιράν», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης του Ιράν
Φρουροί της Επανάστασης
Ο Τραμπ θέλει συμφωνία με το Ιράν – «Απίθανη η επιτυχία των συνομιλιών», λένε Ισραηλινοί αξιωματούχοι
Ισραηλινοί κύκλοι εμφανίζονται επιφυλακτικοί ως προς τις πιθανότητες επιτυχίας, επισημαίνοντας ότι η Τεχεράνη δύσκολα θα αποδεχθεί βασικές προϋποθέσεις που θέτει η αμερικανική πλευρά
Ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό