Κόσμος

Wagner: Κατέφυγε στη μεγαλύτερη ιστοσελίδα πορνό για να στρατολογήσει Ρώσους μισθοφόρους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Pornhub, ο μεγαλύτερος ιστότοπος πορνό στον κόσμο, έχει αναρτήσει διαφημίσεις για τη στρατολόγηση μισθοφόρων στη ρωσική ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία Wagner, μετέδωσαν χθες διάφορα κανάλια στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, επικαλούμενα χρήστες που έστειλαν το σχετικό βίντεο.

Σημειώνεται ότι το βίντεο μπορεί να προβληθεί αμέσως πριν από τη λήψη του πορνογραφικού περιεχομένου, αλλά μόνο εφόσον υπάρχει πρόσβαση στο Pornhub από τη Ρωσία χωρίς VPN ή λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων.

Το ίδιο το βίντεο, το οποίο περιέχει άσεμνες εκφράσεις, αναφέρει ότι «η μισθοφορική οργάνωση Wagner στρατολογεί μαχητές από όλες τις ρωσικές περιοχές» και καταλήγει με έκκληση να βρουν δουλειά στην Wagner αντί να διασκεδάζουν βλέποντας πορνό.

O αριθμός τηλεφώνου που αναγράφεται στις διαφημίσεις, στην πραγματικότητα, ανήκει στους στρατολόγους της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner.

https://twitter.com/Telegraph/status/1636291222007431174?s=20

Ο ιδρυτής της Wagner Γιεβγκένι Πριγκόζιν, απαντώντας στις ερωτήσεις «Πράγματι οι εκπρόσωποι της εταιρείας τοποθέτησαν διαφημίσεις στο Pornhub;» και «Θα αποδώσει καρπούς μια τέτοια διαφήμιση;», δήλωσε επί λέξει:

«Δεν ξέρω σε ποια προνοσάιτ, αλλά η τοποθέτηση διαφημίσεων σε πορνοσάιτ είναι μια πολύ καλή ιδέα των ειδικών που έχουμε στο μάρκετινγκ. Συμφωνώ απόλυτα μαζί τους. Η διαφήμιση λέει: “Πήγαινε να πολεμήσεις στο Wagner! σταματήστε να μαλ@@@εστε”. Ποιος διαφωνεί με αυτό το επιχείρημα;».

Αφού η Wagner έχασε την ευκαιρία να στρατολογήσει κρατούμενους στις ρωσικές αποικίες κρατουμένων, έχει στραφεί σε ελεύθερους πολίτες της Ρωσίας, σύμφωνα με μια πρόσφατη επισκόπηση των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, έγραφε χθες η εφημερίδα The Moscow Times. Παράλληλα επισήμαινε ότι την προηγούμενη ημέρα η μισθοφορική οργάνωση, η δραστηριότητα της οποίας στο έδαφος της Ρωσίας τύποις απαγορεύεται από το νόμο, άνοιξε κέντρα στρατολόγησης μισθοφόρων σε 42 πόλεις της Ρωσίας.

Τα περισσότερα από αυτά τα κέντρα βρίσκονται σε αθλητικούς συλλόγους στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, 58 συνολικά. «Εκεί πηγαίνουν νέοι μαχητές, οι οποίοι θα έρθουν μαζί μας για να υπερασπιστούν τη χώρα τους και τις οικογένειές τους. Για να φτιάξουμε το κοινό μας μέλλον και να προστατεύσουμε τη μνήμη του παρελθόντος» ανέφερε το κανάλι Prigozhin’s Cap, στο Telegram το οποίο πρόσκειται στη μισθοφορική εταιρεία.

Πηγή: Svoboda.org, The Moscow Times

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Όλοι επωφελούνται» από την επιστροφή μου στην εξουσία λέει ο Τραμπ που κέρδισε 1,2 δισεκατομμύριο δολάρια από κρυπτονομίσματα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, πρώην επιχειρηματίας των ακινήτων, κατηγορείται συχνά για συγκρούσεις συμφερόντων, ιδίως επειδή επένδυσε στα ψηφιακά νομίσματα
REUTERS
Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή στην Ιζαμπέλ Ατζανί - Κρίθηκε ένοχη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα
Η 71χρονη ηθοποιός, δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ κρίθηκε ένοχη για εικονική δήλωση κατοικίας στην Πορτογαλία το 2016 και το 2017, για απόκρυψη ενός δανείου το 2013 και για μεταφορά ενός ποσού στις ΗΠΑ το 2014
Ιζαμπέλ Ατζανί
Αμβέρσα: Από το ισόγειο ξεκίνησε η φωτιά στην πολυκατοικία που στοίχισε τη ζωή σε 6 ανθρώπους – Ερευνάται τεχνική βλάβη
Διασώστες κατεβάζουν με σχοινιά τους ενοίκους - Πάνω από 200 άνθρωποι στο κτίριο - «Κλειστήκαμε στο διαμέρισμα και περιμέναμε στο μπαλκόνι» λέει ένοικος
Αμβέρσα