Κόσμος

Αεροπορική εταιρεία αρνήθηκε να μεταφέρει νεφρό για μεταμόσχευση.

Κι όμως συνέβη κι αυτό. Μια αεροπορική εταιρεία αρνήθηκε να μεταφέρει νεφρό για μεταμόσχευση φοβούμενη μόλυνση των...επιβατών!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Η αεροπορική εταιρία των Φιλιππίνων Cebu Pacific αρνήθηκε σε ομάδα φιλιππινέζων γιατρών που μετέφερε νεφρό για μεταμόσχευση, να επιβιβαστεί σε αεροσκάφος της, επικαλούμενη τον κίνδυνο μόλυνσης των υπολοίπων επιβατών, δήλωσαν σήμερα οι γιατροί.
 
Η εταιρεία εξήγησε ότι δεν επέτρεψε την επιβίβαση στο αεροσκάφος των γιατρών για να προστατεύσει τους επιβάτες από πιθανή μόλυνση.
 
Οι γιατροί αποφάσισαν να ταξιδέψουν οδικώς 450 χλμ ως τον προορισμό τους, αλλά το νεφρό ήταν πλέον άχρηστο όταν έφτασαν, δήλωσε ο πρόεδρος της Εταιρίας Νεφρολογίας των Φιλιππίνων Μπέντζαμιν Μπαλμόρες.
 
Σύμφωνα με τον Μπαλμόρες, με βάση στοιχεία του Εθνικού Ινστιτούτου Μεταμοσχεύσεων, είναι η πρώτη φορά που μια εταιρία αρνείται την επιβίβαση σε αεροσκάφος της γιατρών επειδή μεταφέρουν ένα μόσχευμα.
 
Η Cebu Pacific υποστήριξε ότι πρότεινε να μεταφερθεί το μόσχευμα στον προορισμό του με εμπορευματικό αεροσκάφος, αλλά οι γιατροί αρνήθηκαν επειδή η μεταφορά του μοσχεύματος έχρηζε ιδιαίτερης προσοχής.
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κινηματογραφική επιχείρηση σε απομακρυσμένο νησί: Βρετανοί κομάντος έπεσαν με αλεξίπτωτα για ασθενή με ύποπτα συμπτώματα χανταϊού
Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο καταγράφει τη στιγμή που τα μέλη της αποστολής πηδούν από την ανοιχτή ράμπα στρατιωτικού αεροσκάφους
Βρετανοί κομάντο
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο 70χρονος Έλληνας που βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο με τα κρούσματα χανταϊού - Σε καραντίνα στο «Αττικόν» για 45 μέρες
Θα μεταφερθεί πρώτα με ολλανδικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας και στη συνέχεια με ειδική πτήση της πολεμικής αεροπορίας στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας
Το κρουαζιερόπλοιο Hondius με τα κρούσματα χανταϊού 15