Κόσμος

Αγγλίδα κάηκε ζωντανή στην Τουρκία – Παγιδεύτηκε σε φλεγόμενο τροχόσπιτο

Μια Βρετανίδα κάηκε ζωντανή στην Τουρκία αφού παγιδεύτηκε μέσα σε φωτιά, σε τροχόσπιτο με τον φίλο της.

Η Hayley Louise Pearce, 54 ετών, έμενε στο τροχόσπιτο με τον φίλο της στο λιμάνι της Αλικαρνασσού.

Το ζευγάρι προφανώς ξύπνησε μετά την έναρξη της πυρκαγιάς, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην πόρτα.

Η Hayley παρέμεινε παγιδευμένη στο τρέιλερ και πέθανε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. Ο Τούρκος φίλος της, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, φέρεται να κάηκε επίσης, αλλά με κάποιο τρόπο κατάφερε να διαφύγει. Όταν οι πυροσβέστες εμφανίστηκαν λίγο αργότερα, κατάφεραν μόνο να βρουν το άψυχο σώμα της σύμφωνα με την mirror.co.uk. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Ιατροδικαστικού Ινστιτούτου Μούγλα για νεκροψία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αιτία της πυρκαγιάς πιθανότατα ήταν μια ηλεκτρική θερμάστρα.

Τα τοπικά μέσα πρόσθεσαν ότι το ζευγάρι μπορεί να ζούσε στο τροχόσπιτο καθώς ήταν πιο προσιτό από τα ενοικιαζόμενα ακίνητα στην περιοχή. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η μητέρα που άφησε τον γιο της για να σώσει τις κόρες της από τη σφαγή της Χαμάς – «Έπρεπε να διαλέξω ποιο παιδί μου θα σώσω»
Ο Εϊτάν κρατήθηκε όμηρος για 52 ημέρες, μέχρι την απελευθέρωσή του τον Νοέμβριο του 2023 στο πλαίσιο ανταλλαγής - Ο σύζυγός της, Οχάντ, δεν επέστρεψε ποτέ ζωντανός
Όμηροι
Γάζα: Πως παλαιστινιακές αντι-Χαμάς ένοπλες οργανώσεις επιχειρούν να διεκδικήσουν ρόλο στο κενό εξουσίας
Σε μια διαλυμένη Γάζα, εν μέρει υπό ισραηλινή κατοχή και χωρίς κανένα σαφές πολιτικό σχέδιο για την επόμενη ημέρα, νέες παλαιστινιακές ένοπλες ομάδες εμφανίζονται για να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της Χαμάς
Μια ομάδα που αντιτίθεται στη Χαμάς στη Γάζα
Η Μέγκαν Μαρκλ απάντησε με γράμμα στην έκκληση του πατέρα της από το νοσοκομείο
«Δεν θέλω να πεθάνω και να είμαστε αποξενωμένοι» της είπε και εξέφρασε την επιθυμία να δει τον γαμπρό του, πρίγκιπα Χάρι, καθώς και τα εγγόνια του, Άρτσι και Λίλιμπετ «πριν να είναι αργά»
Η Μέγκαν Μαρκλ