Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Άγρια επίθεση σε κάμεραμαν από οπαδό του Τραμπ μπροστά στον Πρόεδρο των ΗΠΑ! [video]

Άγρια επίθεση σε κάμεραμαν από οπαδό του Τραμπ μπροστά στον Πρόεδρο των ΗΠΑ! [video]

Τον πέτυχε τον στόχο του ο Ντόναλντ Τραμπ. Η καταδίκη των ΜΜΕ στο πυρ το εξώτερο έπιασε τόπο στους οπαδούς του και αυτό αποτυπώθηκε από το περιστατικό που έγινε σε ομιλία του στο Ελ Πάσο.

Ένας ανεγκέφαλος οπαδός του Τραμπ (φορούσε και μπλουζάκι με το σύνθημα Make America Great Again) επιτέθηκε στον κάμεραμαν του BBC την ώρα της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ και φώναζε «γ@μήστε τα μίντια». Τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω αλλά το πιο σοκαριστικό απ’ όλα είναι ότι όταν τον συνέλαβαν ένα μεγάλο μέρος των οπαδών του Τραμπ φώναζαν ρυθμικά: «αφήστε τον! και «το CNN γ@μιέται!».

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να ρίχνει επανειλημμένα την κάμερα από τα χέρια του κάμεραμαν, Ron Skeans, πριν τον απομακρύνουν. Ο ανταποκριτής του BBC στην Ουάσινγκτον είπε στους συναδέλφους του ότι ο κάμεραμαν είναι καλά στην υγεία του αλλά η επίθεση ήταν ιδιαίτερα βίαιη. Μάλιστα, ένας παραγωγός του BBC που ήταν παρών είδε ότι ο άνδρας αυτός επιτέθηκε και σε άλλα τηλεοπτικά συνεργεία αλλά η πιο βίαιη επίθεση ήταν αυτή στον κάμεραμαν του BBC.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις