Κόσμος

Αιματηρή επίθεση αυτοκτονίας στο Αφγανιστάν – 4 νεκροί

Βομβιστής αυτοκτονίας που επέβαινε σε μοτοσικλέτα επιτέθηκε κατά οχήματος που μετέφερε στελέχη των δυνάμεων ασφαλείας, στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ.

Από την επίθεση σκοτώθηκαν τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι, ενώ τραυματίστηκαν αρκετοί, σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου των αρχών ασφαλείας στο Reuters, από το σημείο της επίθεσης.

Η επίθεση επιβεβαιώθηκε κι από αξιωματούχο του υπουργείου Εσωτερικών του Αφγανιστάν, χωρίς ωστόσο, να προσδιοριστεί ο αριθμός των νεκρών.

“Ο βομβιστής αυτοκτονίας επέβαινε σε μοτοσικλέτα κι ανατινάχτηκε στην περιοχή Πλ Μαχμούτ Καν στην Καμπούλ. Ο στόχος της επίθεσης δεν έχει προσδιοριστεί, αλλά υπάρχουν νεκροί,” δήλωσε ο Νατζίμπ Ντανίς, εκπρόσωπος του υπουργείου των Εσωτερικών.

Για την επίθεση αυτή, δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης, μέχρι την ώρα αυτή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πύρινη κόλαση» σε αποθήκη πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια, επτά αγνοούμενοι - Η στιγμή των εκρήξεων
Συγγενείς αγνοουμένων δεν έκρυψαν την οργή τους, κατηγορούν τους πυροσβέστες πως δεν «επικεντρώνονται στους ανθρώπους που παγιδεύτηκαν μέσα στην αποθήκη και πιθανόν σκοτώθηκαν»
Εκρήξεις σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια
«Χαστούκι» σε Τραμπ από δικαστή: Μετανάστες που έχουν μπει παράνομα στις ΗΠΑ μπορούν να ζητήσουν άσυλο
«Τίποτα στον νόμο για τη μετανάστευση και την υπηκοότητα, ή στο Σύνταγμα, δεν δίνει στον πρόεδρο ή αντιπροσώπους του τις υπερβολικές εξουσίες που επικαλείται στη διακήρυξη και στις οδηγίες για την εφαρμογή της», αναφέρει ο δικαστής
Μετανάστες
Τραμπ εκτός ελέγχου: Οι σκοταδιστικές απειλές εκτέλεσης μεταναστών στο «Alligator Alcatraz» και ο Λευκός Οίκος ως τσιφλίκι
Από το βίντεο AI με το όραμά του για το «Αλκατράζ με αλιγάτορες: Για να κάνουμε την Αμερική ασφαλή ξανά», που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο Twitter
Ντόναλντ Τραμπ
5