Κόσμος

Άλεκ Μπάλντουιν: Η σφαίρα που σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας ήταν αληθινή

Κανονικό και όχι άσφαιρο ήταν το φυσίγγιο που σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας που έπεσε νεκρή από τα χέρια του διάσημου ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα της ταινίας Rust στην Σαντα Φε του Μεξικού και έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη. 

Αυτό αναφέρει σωματείο που ειδικεύεται στα όπλα που χρησιμοποιούντα στα γυρίσματα ταινιών του Χόλιγουντ σύμφωνα με την Daily Mail. 

Η 42χρονη Halyna Hutchins, πέθανε σχεδόν ακαριαία όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του Μπάλντουιν το μεσημέρι της Πέμπτης 21/10/2021.

Το σωματείο, ενημέρωσε τα μέλη του με email ότι η σφαίρα ήταν αληθινή.

Η DailyMail.com έχει επίσης στην διάθεσή της την συνομιλία με το τηλεφώνημα στο 166 το οποίο έγινε από τον χώρο των γυρισμάτων.

Click4More Άλεκ Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» – Συντετριμμένος ο ηθοποιός μετά τον φόνο που έκανε κατά λάθος

Στο τηλεφώνημα ακούγεται μια γυναίκα να λέει: «Έχουμε δυο ανθρώπους που έχουν πυροβοληθεί κατά λάθος».

Σύμφωνα επίσης με αυτόπτη μάρτυρα ο ηθοποιός σοκαρισμένος μετά το περιστατικό ακούστηκε να λέει: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινή σφαίρα;»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας – «Βγήκαν κολυμπώντας από τα παράθυρα για να γλιτώσουν»
Κάτοικοι καταγγέλλουν πως δεν εκδόθηκαν προειδοποιήσεις για τον καιρό στις ευάλωτες περιοχές και πως δεν υπήρξε εντολή για εκκένωση των κατασκηνώσεων στις οποίες πέθαναν αρκετά παιδιά
Διασώστες
O Nετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για Νόμπελ Ειρήνης και μαζί αναζητούν χώρες για την μετεγκατάσταση των Παλαιστίνιων
«Αποκαθιστά την ειρήνη στη μια χώρα μετά την άλλη», τόνισε ο Νετανιάχου - Ο Τραμπ ξεκαθάρισε πως έχει εξασφαλίσει εξαιρετική συνεργασία με τις χώρες γύρω από το Ισραήλ για την απομάκρυνση των Παλαιστίνιων
REUTERS
5